2821
2789
عنوان

عکسسس📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 116 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر پرووو هستند    

بسیار تا بسیار.این سر سوزنی بود که گفتم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اجازه بدهید من تاپبک وترک کنم

خخخخ🤣 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
وای ادم با همچین ادمای فاقد شعور و فرهنگی چیکار کنه😐 خدا صبرت بده

دختر عمم خیلی بیشعوره دقیقا زدی تو خال .نمیخوام توهین کنم هممون اکثرا اصلمون روستاییه دیگه این روستا بود شوهر شهری و خوب کرد.عمم وضعشون خوب نبود کعمولی بود.شوهرش جا هوب سرکاره.حقوقشون خپبه جهاز نداشت زیاد خونس مالی بود الان پر کرده ولی من خداروشکر بابام داشت و جهاز خیلی زیادی کرد برام.

خیییلی زیاد خونه داشت میترکید از وسیله های من کابینتام پررر بود.

ولی این همش ذخم زبون میزد به همه حتی من😂حالا نمیدونم چرا میگفت من جهازم عالیه.عالی ندیده بود.بخدا🤣

یهو افتاد تو ظرف عسل نمیفهمید چکار کنه .از یه طرف جهاز نداشتش خرید از یه ورم خسیس لباسای بدی میپوشید.کادو برا رفیقاش خوب میبرد برا من اینحوری میداد.من همین حتی مجردی هم معروف بودم که مانتو و لباس و همه وسیله ای زیاد دارم😅اینم حسود من گوشی خریدم عمم میگفت این دختر من ۳ روز یه سره جیغ زد و گریه کردو غذا نخورد تا بریم براش گوشی بخریم چون تو خریده بودی😂

حالا وضعش از ما بهتر شده خداروشکر.ولی جنبه نداره

کرک وپرم ریخت حاجی 

حق داری من خودمم ریخت وقتی کادوهاشون میدیدم.

کادوهای دختر عمم نگم برات🤣

ادکلن کبری. بوی سگ مرده میداد🤣 والا اینقدر بد بود من میگم از جوب برداشتن والا هیشکی نمیزنه اینو 

یبارم یه پیرهن آبی اوردن براش شوهرم بخدا رنگ زشت و جنس انکار پلاستیک و کاغذه هم براق هم صدا میداد اصلا😂

اون زمان پیرهنای خوب بود ۵۰ تا ۷۰ من از اینا برا شوهرش میبردممن بگم این پیراهنه ۱۵ تومن بود شاید دروغ نگفتم

هر دوتا کادوش انداختیم دور

حق داری من خودمم ریخت وقتی کادوهاشون میدیدم. کادوهای دختر عمم نگم برات🤣 ادکلن کبری. بوی سگ مرده م ...

عجب آدمی   

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

عجب آدمی    

🤣😂 دیکه دعوت نکردم تولداشونم دعوت کردن نرفتم.دیگه بعد چند بار دعوت کردن و نرفتیم دیگه دعوت نکردن.

اخرین بار هم تواد خود دختر عمم بود من روسری ۴۰ تومنی از حراجی پیدا کردم بردم🤣

ندیدم بپوشه اما خدایی قشنگ بود مثلش رو مغازه های دیگه ۱۵۰ میدادن

اینم اخری بود و حراجی این قیمت داد😜 ۴۰ دادم رفتم شام خوردم کیک خوردم شیرینی خوردم اومدم 😂🤣

🤣😂 دیکه دعوت نکردم تولداشونم دعوت کردن نرفتم.دیگه بعد چند بار دعوت کردن و نرفتیم دیگه دعوت نکردن. ...

کم کم زرنگ شدی  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

کم کم زرنگ شدی    

اره والا من مثل اونا پر رو نبودم میگفتم زشته کم ببرم دیگه اینجوری شد😜