2777
2789
عنوان

راه حل بدید خودمو آروم کنم

65 بازدید | 4 پست

امروز بدترین روز زندگیم بود

موقع شستن فرشم پاره شد،کتی که سفارش داده بودم برام تنگ شد

شوهرم به زن مردم فحش داد

وزنم سه کیلو اضافه شده

وامی که داشت جور میشد لغو شد

همه بدبختیام اومده جلو چشم

😐😐😐وای

راه حلی میخوام که خودمو آروم کنم

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

چای بخور  بگو خدای شکرت به جای پاره شدن فرش  شکمم پاره نشد  بگو خدایا شکرت  کتم تنگه  اگه شل و گشاد بود افتصاح میشد  بگو خدایا شکرت  شوهرم به زن مردم فوش داد  نرفته بکندش  بگو خدایا شکرت تپلم خیلیا آرزوشونه تپل شن بگو خدایا شکرت  خودمون میخواییم وام بگیرم و طلبکار واسه پولش نیومد جلو در خونه  بگو خدایا بخاطر همه حمکتات شکر چون تو میدونی و من نمیدونم توام که بد منو نمخوای 

بدون هیچ استرسی شکر گذار باش و چاییتو بخور   روزی ده هزار تا مشکل از این بدتر واسه ملت میوفته 

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای بخور  بگو خدای شکرت به جای پاره شدن فرش  شکمم پاره نشد  بگو خدایا شکرت  کتم ...

فدات شم

چشم

ولی یکم خندم گرفت که گفتی نرفته بکندش😂😂😂

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

فدات شم چشم ولی یکم خندم گرفت که گفتی نرفته بکندش😂😂😂

فدا نشی عزیزی  مرسی 😅😅😉😉

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔