2777
2789
عنوان

بنظرتون جای این جوشا می‌ره ؟ 😭😭

210 بازدید | 13 پست

پسرم ۱۷ سالشه آبله مرغون گرفته چیکار کنم خیلی نگرانم خودش اصلا دست نمیزنه به جوشاش خیلی میترسه جاشون بمونه 😭😭 ناراحتم خیلییی عکسشو می‌زارم توروخدا اونایی که تجربه این بیماری و دارن بگن جاش میمونه یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گمونم جاش بره 

باز بستگی به پوستش داره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیمونه اگه دستکاری نشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بنظرم بره دکتر پوست،چون اگه بعد از خوب شدن سریعا پوست باسازی نشه ممکنه تا همیشه بمونه،جاشون کمرنگ میشه ولی باز مشخصه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من تو نوزادی گرفتم الان جای دوتا رو صورتم هست البته خیلی مشخص نیست 

کسی داشته مامانم نمیدونسته منو بغل گرفته بود 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
منم ۱۸ سالگی گرفتم  دکتر پوست برو دارو میده زودتر خوب شه  قرص هایی هست ضد ویروسه  ...

دکتر پوست بردمش گفت فعلا باید بزاری بیماری روندشو طی کنه بعد که جوشاش خشک شد کرم ترمیم کننده از داروخونه بگیر بزن ولی خودش چیزی تجویز نکرد 

همه ی جوشات جاشون مونده ؟ چند سالت بود آبله گرفته بودی؟ میگی صورتت نبوده یعنی صورتت جوش نزده بود ؟

چرا زده بوده ولی اول بدنم شکمم بیشتر.  صورتم کمتر بود پماد زدم خشک شدن ولی برا شکمم موند 

کاش یه روز خوب بیاد🙂
دکتر پوست بردمش گفت فعلا باید بزاری بیماری روندشو طی کنه بعد که جوشاش خشک شد کرم ترمیم کننده از دارو ...

سلام دوست عزیز 

میشه یه سوال ازتون بپرسم؟

شما از تزریق چربی صورتت راضی بودی ؟ ترمیم رفتی؟ 

درسته که میگن بعد چندسال افتاده میشه؟

مدتهاست که دارم تحقیق میکنم ولی هنوز خیلی دودلم که انجام بدم یا نه

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن