2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قشنگه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

[QUOTE=277423177]عزیزم من مبل فروشم این مدل دو سه سال پیشم بود یکم قدیمی شده[/QUOTE

عزیزم. چند مدل جدید برام میفرستی با قیمت. یا اگه پیج دارید ممنون میشم. 

مدل چستر دوست دارم. پایه چوبی و محکم. از کجا بفهمیم یه مبل اسکلت خوبی داره و زود خراب نمیشه؟

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

[QUOTE=277423177]عزیزم من مبل فروشم این مدل دو سه سال پیشم بود یکم قدیمی شده[/QUOTE عزیزم. چند مدل ...

گلم نمیتونم عکس کارای نمایشگاه رو بفرستم متاسفانه.برو اون نمایشگاهایی که تولیدی از خودشونه و جنس کارشون میشناسن یا بهت اطمینان بدن که میتونی کارو تو کارگاهم ببینی.معمولا پایه راش خوبه و اونایی که ۳تا ۴تا پایه کمکی وسط مبل سه نفره دارن محکمن

گلم نمیتونم عکس کارای نمایشگاه رو بفرستم متاسفانه.برو اون نمایشگاهایی که تولیدی از خودشونه و جنس کار ...

ممنون از توضیحاتتون. ممنونم از همه دوستانی که نظر دادند.

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من