2777
2789
عنوان

پاکت کادویی

205 بازدید | 9 پست

رفتم واسه دوستم کادو خریدم. 

حالا پاکت کادویی یادم رفتهه

دیگه نمیتونم برم بیرون فردا هم دورو ورمون تعطیله چه غلطی کنممم🥲🥲🥲

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سوپر مارکت کاغذ کادو بگیر

کاغذ کادو زشت نیست به نظرت؟ یکی از دوستام. گفت زشته

واسه کیف میخوام خوب میشه کیف رو کادو پیچ کرد؟؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

چرا نتونی بری بیرون؟

چون. نمیتونم برم. بیرون 

خانواده ی گرامی میگن الا اومدی دوباره کجا بری 

تنهایی الانم دیروقته....  ماهم نمیتونیم بات بیایم

کاغذ کادو زشت نیست به نظرت؟ یکی از دوستام. گفت زشته واسه کیف میخوام خوب میشه کیف رو کادو پیچ کرد؟؟& ...

خوب پاکت کادویی صد درصد قسنگتره و شیکتره وقتی نداری چاره نیست کی باید کادوشو بدی؟ امشب برو از خرازی بگیر هنوز اول شبه و همه جا باز    کاغذ کادو های خوشگل گلاسه یا پارچه ای اگه داشته باشن هم خیلی خوشگلن نه چه اشکالی داره