pariiiiii67 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1946 عنوان هایپوسپادیاس 103 بازدید | 8 پست سلامپسرم یک و نیم سالشه عمل هایپوسپادیاس داره و باید انجام بشه دو تا جراح بهم پیشنهاد شده دکتر سیدی و دکتر سینا کسی هست تجربه جراحی هایپوسپادیاس با این دوتا دکتر داشته باشه یا اینکه اگه جراح خوب سراغ دارین لطفا بهم معرفی کنین تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی 1401/12/11 | 19:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariiiiii67 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1946 سلام چیکار کردین شما ؟ سلام فعلا هیچی بردمش واسه جراحی گفتن قلبش رگ اضافه داره و باید آنژیو شه جراحم گفت اول باید آنژیو شه بعد عملاونم تا شش ماه بعد از آنژیو میتونستیم عملش کنیم خورد به پاییز و پسر بزرگم مدرسه داشت فعلا تا بعد از عید عقبش انداختم تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی
یازهرا_س عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 335 سلام فعلا هیچی بردمش واسه جراحی گفتن قلبش رگ اضافه داره و باید آنژیو شه جراحم گفت اول باید آنژیو شه ... خدا خودش ب بچه هامون رحم کنه از کجا دونسین قلبش رگ اضافه داره ؟ میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
pariiiiii67 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1946 خدا خودش ب بچه هامون رحم کنه از کجا دونسین قلبش رگ اضافه داره ؟ دکتر توی معاینه متوجه صدای اضافه قلبش شد بردیم اکو توی اکو مشخص شد رگ اضافه داره تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی
یازهرا_س عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 335 دکتر توی معاینه متوجه صدای اضافه قلبش شد بردیم اکو توی اکو مشخص شد رگ اضافه داره هعییی انشاءالله زود زود سلامتی شو بدست بیاره میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
یازهرا_س عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 335 دکتر توی معاینه متوجه صدای اضافه قلبش شد بردیم اکو توی اکو مشخص شد رگ اضافه داره عزیزم ما یه گروه داریم تو روبیکا ۳۵ نفریم مربوط به هیپوس خواستی بگو عضوت کنم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
pariiiiii67 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1946 عزیزم ما یه گروه داریم تو روبیکا ۳۵ نفریم مربوط به هیپوس خواستی بگو عضوت کنم سلام آره حتما لطفا لینکش رو بذارین تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی