2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی ک راحت میشه پیچوند .بهانه درس .با دوستاش بیرونه و ...

راضی کردن مادر مهمه ک معمولا راه میان 

اما متاهلی سختتره پیچوندن چون بقیه انتظار دارن مگه شوهرت پایه باشه .معمولا شوهرا همراهی نمیکنند 

مجردی ک راحت میشه پیچوند .بهانه درس .با دوستاش بیرونه و ... راضی کردن مادر مهمه ک معمولا راه میان&n ...

من هرجا فامیلا خودش نخام برم یه بهونه درست میکنم مثلا زن داداشت اینجوری کرد دختر خالت اونجوری گف مگه سبکم دوباره برم .... و والسلام😁

من هرجا فامیلا خودش نخام برم یه بهونه درست میکنم مثلا زن داداشت اینجوری کرد دختر خالت اونجوری گف مگه ...

شوهر من ک حق نمیده میگه چرا به دل نیگیری تو نمیسازی .محبورم خستگی بیحوصلگی یا تکالیف بچه هامو بهونه کنم .یا از قبل بدونم اون روز جایی برنانه هست یه جوری رار و برنامه ریزی میکنم ک بند باشیم نشه بریم  میرم میرینن تو اعصابم برمیگردم به همه چیمون گیر میدن .ترجیح میدم نرم

شوهر من ک حق نمیده میگه چرا به دل نیگیری تو نمیسازی .محبورم خستگی بیحوصلگی یا تکالیف بچه هامو بهونه ...

فامیل شوهر همینه نمیشه بری حاشیه نداشته باشه بعدشم هزار تا حرف و حدیث درست نشه

به این نتیجه رسیدم عروسایی که اول کار یه چیزی رو علم میکنن گربه رو دم حجله میکشن رابطه با فامیل شوهر رو قطع یا کم میکنن خیلی عاقلن👌

کلا اطراف ما رابطه با فامیل شوهر فتنه س