2777
2789
عنوان

عروسی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 40 پست
دوست من گرفت حتی از جشن اولش بزرگتر من فقط تو ذهنم اومد مردم چقدر پولدارن خوشبحالشون چون من همون ...

با چه فاصله ای گرفتن؟

وااا چه کاریه آدم قرض کنه عروسی دوم بگیره این جالب نیست

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار دوباره کادو بدم زشته  اما اگه قرار فقط برم برقصم شاد باشم آره خوبه  اما کاش ب ج ...

ما ک شرایط مالی عروسی دوم نداریم تو عروسیمونم هدیه جمع نکردیم کلا موافقم کادو اصلا نباشه 

انشالله شمام شرایطش پیش بیاد لباس بپوشی چندتا عکسم بگیرید عزیزم 😍😍

میدونید به چس فکر میکنم جنش سالگرد برای دوطرف جذابه اما چون مهمون ها مجبور به آوردن هدیه میشن دوست ن ...

اره اینکه اصلا نباید باشه کسیم میخاد بگیره دومی رو باید ی حالت ولیمه داشته باشه بدون کادو ...

ما ک شرایط مالی عروسی دوم نداریم تو عروسیمونم هدیه جمع نکردیم کلا موافقم کادو اصلا نباشه  انشا ...

ن دیگ فایده نداره 

مهم برام اون موقع بود ک عروسی بمیرم حالا ک نگرفتم دیک عکس گرفتن با لباس عروس برام جالب نیست 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
از نظر من اصلا کار جالبی نیست ولی کسی بگیره احترام میگذارم اما واقعا تو دیدم کار جالب و قشنگی نیست.ح ...

اره خب واقعا حس کمبود هست عروسی دوست داره طرف😁🤭

اره خب واقعا حس کمبود هست عروسی دوست داره طرف😁🤭

😂😂😂خوب پس نوش جونش.البته اصلا نظر دیگران مهم نیست ولی افراد اکثرا دید جالبی ندارن،اون کسی که دوست داره باید بی تفاوت به بقیه کار خودشو بکنه.

با چه فاصله ای گرفتن؟ وااا چه کاریه آدم قرض کنه عروسی دوم بگیره این جالب نیست

اولین سالگرد

می‌گفت عروسیم چون تو کرونا بود کوچیک برگزار شد الان می‌خوام جبران کنم

ولی بعدش که باهاش صحبت کردم خیلی پشیمون بود می‌گفت کاش با پولش میرفتم مسافرت

می‌گفت بعد جشن کلی حرف و حدیث و دلخوری ایجاد شد

الهم عجل لولیک الفرج