2777
2789
عنوان

خدایا خیلی تنهام😭😭😭😭

3745 بازدید | 76 پست

خدایا خودم‌موندمو خودم😭روزایی بود ک‌خواهرام حامله بودن و من بلافاصله بعد سرکار میرفتم‌کاراشونو میکردم شام‌نهار درست میکردم‌براشون لباساشونو میشستم😭😭😭موقع زایمان از بیمارستان بگیر تا ده روز نگهداری پیششون‌بودم،،،اما میدونی جوابمو چجوری دادن با ترد کردنم با فراموش کردنم ،خدایا خودت شاهدی از روزی ک‌باردار شدم حتی یزنگ نزدن بپرسن خوبم یا ن مردم،نه خواهرام‌ن‌مادرم ن‌هیچکس دیگ،،خدایا دلم یه بغل پر مهر میخواد،کسیو‌ندارم درد دل کنم حتی😭😭😭خدایا قلبم‌درد میکنه از بی‌کسی،،،منکه بدی ‌نکردم بهشون چرا همهشون تنهام گذاشتن یکسالو نیمه‌خونه دارم اما حتی یبارم‌خونم نیومدن 😭خدایا خودت هوامو داشته باش دلم داره میترکه از ابن‌همه تنهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عادت میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عجب نامردایی.

از زندگیت بندازتشون بیرون که به آرامش برسی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نترس عادت میکنی

آخه تا عادت کنه بادمجون پخته از حلقش میاد بیرون 😅😅😅

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
آخه تا عادت کنه بادمجون پخته از حلقش میاد بیرون 😅😅😅

آدما الان اکثرا تنهان

باید یاد بگیرن عادت کنن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
میشه بگی چرا قهرید باهم!؟ گلم ادم تو سختی دوست و دشمنشو میشناسه✨

ب همون خدا قسم نمیدونم‌چرا بعد عروسیم باهام قطع رابطه کردن همشون،همش حسرت خانواده های مردمو دارم،،کاری داشته باشن زنگ میزنن کاراشونو‌تنجام‌میدم‌ولی بعدش باز تنهام میزارن

یه ساعته اینقدر‌گریه کردم‌ اخرشم کسیو پبدا نکردم درددل کنم اومدم اینجا

خوب کردی نریز تو خودت این جوری خواهرا یکم دلداریت میدن

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)