2777
2789

هرماه فولیکول خوب دارم . آز همسرم اوکی .

ولی نمیشه .مشکل از کجاست؟

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

۲ کیلو عسل طبیعی بگیر ۲ماه استفاده کنید هردو،

ان شالله باردار میشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ کیلو عسل طبیعی بگیر ۲دماه استفاده کنید هردو ان شالله باردار میشی

هردو کاملا سالم هستیم با مصرف دارو 

حدود ۵ ماهه که داریم عسل و گرد نخل میخوریم هردو 

آره ۷ماهه که اینطوریم😭😭😭

همین الان داشتم دربارش فکر میکردم و گریه میکردم

از دکترم هم پرسیدم گفت امکان داره نازایی ثانویه داشته باشین😔

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
هر دو باردار میشن😂😂

هردو مال جمله قبلیه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آره ۷ماهه که اینطوریم😭😭😭 همین الان داشتم دربارش فکر میکردم و گریه میکردم از دکترم هم پرسیدم گفت ...

نازایی ثانویه چیه دیگه 😰

نه خداروشکر هیچ مشکلی نبود 

منم نزدیک دوساله اقدامم یه دکتر برام امپول داد  باردار شدن سقط شد الان ۶ ماه گذشته  دکترم رو عوض کردم تنبلی تخمدان دارم برام متفورمین و اینوفولیک و یه دارو دیگه داد عکس رنگی هم گفت انجام دادم گرفتگی داشت یکی از لوله ها ک با عکس رنگی باز شده گفت اقدام کنم درک میکنم