2777
2789
عنوان

متاهلا جواب بدن لطفا، بعد ازدواج کسی بوده که از شما خوشش بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خواهرمم استاددانشگاه وهمکلاسیش عاشقش شدن  همکلاسیش که فهمیدمتاهله دیگه انصراف دادهمکلاسیاش میگفتن بدجورشکست عشقی خورد.استادشم باورنمیکردهی گفت حلقه نداری فکراتوکن😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چندسالته!!!

۱۳ازدواج کردم 

اون اولی ۲۰سالگی اومد جلو

دومی هم ۲۲

سومی همسایه قبلیمون بود ولی واسه تحصیلات رفته بود کشورای خاک برسری غربی دیر اومد پسرم ۱سالش بود که مارو پیدا کردن

برای ما یکی از فامیلهای دور اومده خواستگاری به پدرم گفتن برا دختر کوچیکتر اومدیم

پدرم گفته من هر چهارتا رو شوهر دادم آخری رو چند ماه پیش دیگه دخترام تموم شدن 

هیچی دیگه رفتن  

خدایا شکرت بالاخره...

ببخشید اون احمق کی بوده که توی عروسی از عروس خواستگاری کرده؟!!!

عروسی من نبود😅تویه مجلس عروسی بودم اشتباه نوشتم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

خیلی برام پیش اومده حالا قیافه هم ندارم از نظر خودم فقط ی پوست صاف و سفید دارم ..همسایه مامانم اومد تو حیاط خواستگاری کرد ازم خواهرم گفت این شوهرش خونه نشسته بد دلم هست برید لطفا گفت ببخشید فک کردم مجرده (آخه ابروهامو دست نمیزنم انگار ن انگار سی سالمه )دوبارم جلوی خواهر شوهرم تو خیابون ازم خواستگاری کردن خواهر شوهرم گفت زن داداشمه😑پسر دایی مادرشوهرمم خیلی چشم چرونی کرد آخرم اومد خونمون ب شوهرم گفتم این دیگه نیاد خونه ما خیلی هیزه شوهر منم رابطشو باهاش تموم کرد پسر عموی شوهرمم کافیه بهش نگاه کنم پدرسگ چشمک زد بهم ب مادرشوعرم گفتم گفت شاید اشتباه دیدی 😑اما خیلی فکو فامیلاش هیزن

خیلی برام پیش اومده حالا قیافه هم ندارم از نظر خودم فقط ی پوست صاف و سفید دارم ..همسایه مامانم اومد ...

ببخشید شما چند سالتونه که هنوز تو خیابون خاستگاری میکزدن اون موقع!!  استان تون کجاس؟ با حجابین؟

ببخشید شما چند سالتونه که هنوز تو خیابون خاستگاری میکزدن اون موقع!!  استان تون کجاس؟ با حجابین؟

الان سی سالمه ی پسر تقریبا دو ساله هم دارم ۸ ساله ازدواج کردم قیافم انگار بیست ساله هاست خصوصا اینکه مو رنگ نمیکنم ابرو هم بر نمی‌دارم اینحوری بیشتر بهم میاد و دوست دارم ..نه با حجاب نیستم اتفاقا خیلی هم اسپرت و راحت میگردم..شیرازم گلی

وای وای آشناها چیکار میکردن؟ نگاه و... بود؟

شوهر دوستم که از هر جا بلاک میکردم پیدام میکرد حتی اومد در خونمون بترسوندم ابروریزی میکنه وحشتناک بود.به دوستمم نمیتونستم بگم. خداروشکر دیگه نمیتونه پیدام کنه. 

دامادشونم دیگه همه جا تنها بودم تو باغ یا یه بار بیمارستان حتی شب حنابندونش همش درگوش من حرف الکی میزد تو جمع محبت و... به زنش کمک نمیکنه هی دنبال من راه میوفتاد وسایلمو میگرفتو بچمو براش خرید میکرد پیش بابام خودشیرینی میکرد. کلا چله. 

نگاهشم جوری بود که مامانم و بقیه بهم میگفتن شوهرمم حواسش بود روبروش نشینم

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52
الان سی سالمه ی پسر تقریبا دو ساله هم دارم ۸ ساله ازدواج کردم قیافم انگار بیست ساله هاست خصوصا اینکه ...

منم تقریبا همسن شمام، ولی حتی خواستگار بدون هماهنگی نمیاد اینجا ها، ینی زنگ میزنن اگه اجازه دادن میان.

تو خیابون و ... هم شاید زمان مادرم بوده 

الان سی سالمه ی پسر تقریبا دو ساله هم دارم ۸ ساله ازدواج کردم قیافم انگار بیست ساله هاست خصوصا اینکه ...

منم بدحجاب نیستم ،حتی تاپ و... هم میپوشم و عادی هستم و تا حالا موردب برام پیش نیومده

خواستم ببینم برای باحجابا و‌مذهبی ها بیشتر پیش میاد یا خیر