سلام دوستان من امروز آشپزخونه رو ریختم بیرون خونه تکونی بعد روی دیوار سمت گاز لکه های چربی هست اسپری چربی زدا خوبه بگیرم؟تا حالا نگرفتم...شما تجربه دارین؟روزه هم هستم گفتم برم هم نون بگیرم هم اسپری من تا حالا فقط از تاید یا وایتکس استفاده کردم...دعاتون میکنم
من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
وایتکس بکن تو جلد شیشه پاک کن از همه چی بهتره . اسپری کن بهشون
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️