2777
2789

نمی‌دونم چرا اینقدر خراب میشن. هم مسواک میزنم مراقبت میکنم. مشکلی نیست ولی تا الان ده تا دندون پر کردم. الان دندون پایینم خراب شده  درد میکنه اونم فکر کنم باید برم درست کنم عصابم خورده هیچکس تو سن من اینطور نیست بابا مامانم میگه تو بچگی دندونات اینه هی پر می‌کنی بزرگ بشی بچه دار بشی ک همش میریزه💔😐

اااااا من اولین دندونم بیست و دو سالگی عصب کشی کردم ولی الان دندون سالم ندارم همه روکشن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا دلت بخاد دارم متولد ۸۰ام.

زیادم ربطی به مسواک اینا نداره بستگی به جنس دندون داره بعضیا دندونشون آهکیه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

منم ۲۰ سالمه جر دندوت جلویی دندون سالم ندارم اصلا همش یا پر شدن یا روکش.از ۱۱ سالگی شروع کردم پر کنم.واقعا جنسش خرابه منم نخ دندون و مسواک هر شب میزنم.به مامانم کشیده دندونم.دندوناش مصنوعیه.ابجیم ولی به بابام رفته با ۳۰ سال سنش یدونه پر کرده فقط اونم تازگیا

ببین منم همینم ۲۵ سالمه ولی چندتا دندون عصب کشی و ترمیم کردم

۳ تا روکش دارم و دوتا ایمپلنت 😐

مراقبت میکنم ولی بازم هی یکی خراب میشه 

دیگه فکر کنم‌باید برم‌ تو مطب دندونپزشکم‌ چادر بزنم 😐

منم همسن تو بودم فک کنم ۸ تا بود🤔 دقیق یادم نیس ولی ۴ تاشو پرکردم یکی هم ۸ سالگی پر کرده بودم

مسواک میزنم همیشه ولی دکترا بهم گفتن روش مسواک زدنت اشتباه بوده اینطوری شدی🚶🏻‍♀️

نه آنقدر پرشور، که پرواز یاد بگیرد و نه آنقدر بریده،که بپرد...                                                                       درخواست دوستی نمیپذیرم👀🤗💚
منم ۲۰ سالمه جر دندوت جلویی دندون سالم ندارم اصلا همش یا پر شدن یا روکش.از ۱۱ سالگی شروع کردم پر کنم ...

خیلی بده جنس بد دندون. نگران ایندمم. میترسم هی خراب بشه همینطوری