2777
2789
عنوان

ازتون خواهش میکنم

100 بازدید | 8 پست

نمیخاد برید خراب شید رو سر زن زائو‌اون زن الان بیش از هر کس به حضور و‌توجه شوهرش نیاز داره میخاید سر بزنید نهایت ۲یا ۳ روز باشید بخدا مشکلات زیاده دیگه اعصاب اون زن مریض با وجود بچه و بی خابی نمیکشه ک مهمون داری کنه

اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

😐مگه مهمونای شما چند روز میمونن

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
😐مگه مهمونای شما چند روز میمونن

الان یکهفتس مادر شوهرم و خواعر شوهرم هستن هیچ حریم خصوصی نمیتونم با شوهرم داشته باشم مدام تو اتاق خاب ماعن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکهفتس مادر شوهرم و خواعر شوهرم هستن هیچ حریم خصوصی نمیتونم با شوهرم داشته باشم مدام تو اتاق خا ...

میرفتی یه مدت خونه مامانت 😕

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

چقد بیشعور 

ولی معمولا کسایی که اولین فرزندشونو دنیا میرن تا چهل روزگی میرم خونه مادرشون که یکم بچه داری و اینا یاد بگیرن هم خب کمکشون کنه دیگه

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۱/۷۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

چقد بیشعور  ولی معمولا کسایی که اولین فرزندشونو دنیا میرن تا چهل روزگی میرم خونه مادرشون که یک ...

منم دوس داشتم برم والا