2777
2789
عنوان

بدم میاد از پسرایی ک بالای ۲۵ سالشونه و هنوز دستشون تو جیب پدرشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 97 پست
کجای کاری استارتر تو همین سایت تا دلت بخواد تاپیک دیدم که با اینجور پسرا ازدواج کردن و الان تاپیک م ...

دقیقااااا همین اخه چرا به حرف عقلشون گوش نمیدن با منطق ویش نمیرن منم هی میگم اگ‌واقعا خیلی دوسش دارید نامزد یا نشون بمونید تااا کاراش درست بشه بتونه یه زندگیو بچرخونه چرا عجله میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از رو‌نمیره سنگ پا قزوین دیگ خالم داره بهم میخوره از بس تو خونه میبینمش 

آدرس بده  بابامو بفرستم ، درست میشه 😂🤦🏻‍♀️ 

پسر یکی از اقوام رو بابام ادمش کرد ...هنوز که هنوزه بعد چند سال ،مادرش زنگ میزنه ،برای تشکر میگه اگه شما نبودین الان اوضاع پسرم اینقدر عالی نمیشد ! 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi
میگم که کلا میگه نمیخوام درس بخونم بذارید کار کنم  نمیذارن میگن حداقل دیپلمت رو بگیر ولی من می ...

اونایی که نمیتونن درس بخونن باید کارکنن حرفه یاد بگیرن

الان دادش من نجاری مبل رو یاد گرفته برای یکی دوسال دیگه استاد میشه براش سر میشکونن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خداوند شانس بده من از ۷ سالگی کارکردم ودرس خوندم تا پایان کارشناسی ارشد والانم که استخدام شدم احدی نه ازم پشتیبانی کردم ونه ریالی بهم پول داد وبالعکس من همه کاری برای مادرم انجام دادم

پدرتون باید یه اقدام جدی و دیکتاتوری بکنه

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
محبت زیادی برا بچه سمه، از همون اول باید یادبگیره مستقل بودنو...نباید اینجوری تربیتش میکردن🌝

خوبه باز شما میگی بچه،من حتی از دختری که آویزونه هم بدم میاد،چه برسه به پسر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به کارم علاقه نخواهد داشت بهانه میکنه مثل داداش من

نه بخدا با عموم رفت عموم میگه ماشالله از من بهتر کار میکنه 

با هوشه اونم چی کار ساختمون با این سنش 

مامانم نذاشت گفت از الان کمر درد میگیره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

من از ۱۶سالگی دیگه از پدرم یه قرونم نگرفتم 

ولی داداشم ۲۳سالم هنوز که هنوزه می‌ره رفیق بازی پولشم میدن ذوقشم میکنن

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
میگم که کلا میگه نمیخوام درس بخونم بذارید کار کنم  نمیذارن میگن حداقل دیپلمت رو بگیر ولی من می ...

من یکی از پسر های فامیل که برادر شیری منم هست درس رو ول کرد و رفت سراغ تعمیر کاری ماشین سنگین بعد مغازه رو جمع کرد و لودر خرید، متأسفانه توی جامعه بد جا افتاده وگرنه این همه مدرک بی کار میشد یه حرفه ای بلد باشن و صاحب کار 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی