پری_پرپری مدیر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 عنوان دوست یابی | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 77 پست چجوری میشه دوست خوب پیدا کرد? با اینکه ایرانم انگاری وسط آلمان دنبال یه همزبونم. 1401/12/11 | 12:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 من یجوری شدم گاهی وقتا میخام برم بشینم با پیرزن همسایه هم صحبت شم 🤣 ساکن کجایی 🤣 اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
saharmohajeri عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 177 من بیشتر بخاطر خانمم نارحتم غریبی بکشه خیلیم کم رو از لحاظ جذب دوستم خیلی ضعیف چه شوهر خوبی هستین شما پسشوهر من میبینه از صبح تا شب خونه امو هیچ دوستی ندارمبا رفت و امد خواهرمم مشکل داره😅
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 اخ پری جون دست رو دلم نذار ک خونه حالا دوست به کنار فامیلو کجای دلم بذارم اونام که علنا میگن ک بد ... عینهو اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
پری_پرپری مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 اخ پری جون دست رو دلم نذار ک خونه حالا دوست به کنار فامیلو کجای دلم بذارم اونام که علنا میگن ک بد ... وای دقیقا منم یه دوستمو از دست دادم.یعنی دگ جوابمو نمیده از وقتی یسری چیزارو فهمید که میخام چیکار کنم
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 چه شوهر خوبی هستین شما پس شوهر من میبینه از صبح تا شب خونه ام و هیچ دوستی ندارم با رفت و امد خواه ... دمپایی نداری پس اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
saharmohajeri عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 177 وای دقیقا منم یه دوستمو از دست دادم.یعنی دگ جوابمو نمیده از وقتی یسری چیزارو فهمید که میخام چیکار کن ... 😅چه جالبیه دوست داشتم اسمش مهدیه بودپری وقتی فهمید خواستگار دارمدیگه جوابمو نداداشکال نداره پری جونبذار بفهمه مگه میخواد چیکار کنه
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 🤣🤣🤣 حلالش بزن تا میتونی.والا حاضرم روز میشه تا وقتی که خودم بیام دوستاش بیان.ولی خو دریغ ازش البته مقصرم یکم هست هرچی بهش میگم پررو باش زبر زرنگ باش ولی انگار ن انگار اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
پری_پرپری مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 😅چه جالب یه دوست داشتم اسمش مهدیه بود پری وقتی فهمید خواستگار دارم دیگه جوابمو نداد اشکال نداره ... دقیقا. حالا فامیل جهنم ادم رفت و امدشو کم میکنه. ولی ادم دوست باید داشته باشه. یه بازاری بری یه کاری کنی
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 تهران صبح میشه پاشو بیا پیش خانمم تا عصر فقط بگید بخورید بیاشامید حلالتون اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
پری_پرپری مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 حلالش بزن تا میتونی. والا حاضرم روز میشه تا وقتی که خودم بیام دوستاش بیان. ولی خو دریغ ازش ... مگه به گفتنه ? خب شخصیتش همینه چیکارش داری .
saharmohajeri عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 177 دقیقا. حالا فامیل جهنم ادم رفت و امدشو کم میکنه. ولی ادم دوست باید داشته باشه. یه بازاری بری یه کاری ... دوست خوب خیلی نعمتهمادر شوهر من خواهر ندارهولی یه دوستایی داره که از خواهر بهترنهمیشه دوست داشتم یه دوست اونجوری داشته باشم
پری_پرپری مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 333 صبح میشه پاشو بیا پیش خانمم تا عصر فقط بگید بخورید بیاشامید حلالتون همینم مونده بدزدن منو حالا بیا زنجیرو از گردن گربه باز کن
mrtayland68 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 404 مگه به گفتنه ? خب شخصیتش همینه چیکارش داری . خو بی حوصله میشه روزو اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی