2777
2789

کسی استفاده کرده؟

من چندسال سینره میزنم ولی اخرین دفعه یجوری بود مثل دفعه های قبل نبود انگار

یبارم دکتر پوست رفتم دکترزیلا بی رنگ دادبرام

باتوجه ب این ک رنگی میخام کدوم بگیرم بنظرتون؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

من رنگی ژیلا می گرفتم قبلا الان انگار مثل قب نیست 

تعریف رنگی مای رو خیلی شنیدم شاید این بار بگیرم 

الان یه ب ب کرم دارم از قشم خریدم کلا مارکش عربیه راضیم ازش خوبه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

من از محصولات سینره اصلا نمیتونم استفاده کنم هر بار خریدم همینطوری بدون استفاده مونده

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رنگی ژیلا می گرفتم قبلا الان انگار مثل قب نیست  تعریف رنگی مای رو خیلی شنیدم شاید این بار ب ...

ای بابا پس شماهم از ژیلا راضی نبودی😕

مای اخه بوش یجور خاص ،یعنی یکی بزن ب صورتش از ۱۰۰متری رد شه بوی مای میده😂

این ب ب چ قیمته؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
من از محصولات سینره اصلا نمیتونم استفاده کنم هر بار خریدم همینطوری بدون استفاده مونده

چرا!؟

لک و جوش میزنه پوستت؟

خیلی ضدافتابشو دوس داشتم اینم اینجوری شد

چرا!؟ لک و جوش میزنه پوستت؟ خیلی ضدافتابشو دوس داشتم اینم اینجوری شد

ن عزیزم آلژی دارم به محصولاتش 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ای بابا پس شماهم از ژیلا راضی نبودی😕 مای اخه بوش یجور خاص ،یعنی یکی بزن ب صورتش از ۱۰۰متری رد شه ب ...

قبلا شاید 10 سالی ژیلا میزدم ولی دو سال پیش گرفتم ناراضی بودم انگار مثل قبل نبود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ن عزیزم آلژی دارم به محصولاتش 

یعنی پوستت خیلی حساسه!؟

پس چی میزنی؟

قبلا شاید 10 سالی ژیلا میزدم ولی دو سال پیش گرفتم ناراضی بودم انگار مثل قبل نبود

اینم قبلا خوب بود اخرین دفعه ک گرفتم فرق میکرد با دفعه های قبل

یعنی پوستت خیلی حساسه!؟ پس چی میزنی؟

بله عزیزم من پوستم خیلی حساس الان الارو میزنم