2777
2789

اعصابم شدید خورده

گوشت ب این گرونی شوهرم خریده

منم قشنگ گرفتم تیکه های خورشتی کردمشون 

انقدر پختن ک لپش مشخص نیس گوشتاشم از بس خیلی پختن اوناهم غیب شدن خییییلی ناراحتم

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره پیش اومده دیگه غصه خوردن بعدش بی فایده هست ولی از این به بعد دل بده به کار که زحمت خودت ...

اخه سری قبلم دقیقا همین غذا رو درست کردم سوخت بوی سوختگی میداد واسم نبود

همسرم گفت عیب نداره

این دفه دیگه میفهمه هواسم تو گوشی و... هست

ته قابلمم حسابی گرفته و چسپیدن  حجم خورشت کم شدع

وای طفلکی خیییییلی ضدحاله سر منم اومده

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع به حقوق بین الملل، زبان و ادبیات فارسی و الهیات داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
وای طفلکی خیییییلی ضدحاله سر منم اومده

شدید ضد حاله

گند زدم حیفم ب گوشتا میاد

همسرم بعد مدتی گوشت خریده

منم هی گند میزنم تو پختشون

سری اولم سوزوندم

این سری هم  

اخه سری قبلم دقیقا همین غذا رو درست کردم سوخت بوی سوختگی میداد واسم نبود همسرم گفت عیب نداره این د ...

خب یکم حواستو جمع کن حتما زیر گاز تااااا آخر باز گذاشتی رفتی تو‌گوشی، 

من همیشه آبگوشت و قرمه سبزی رو از شب قبل بار میزارم از ۱۱ شب تا ۱۱ صبح زیرش کم، کااااملا جا میفته حتی ته هم نمیگیره چون از اول تو قابلمه مسی بزرگ میزارم فرداش تبخیر شده یک سوم قابلمه غذا جامیفته و همه دوسش دارن

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع به حقوق بین الملل، زبان و ادبیات فارسی و الهیات داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
شدید ضد حاله گند زدم حیفم ب گوشتا میاد همسرم بعد مدتی گوشت خریده منم هی گند میزنم تو پختشون سری ...

چند سالته گلی؟ تازه ازدواج کردی؟ 

خب یکم حواستو جمع کن حتما زیر گاز تااااا آخر باز گذاشتی رفتی تو‌گوشی،  من همیشه آبگوشت و قرمه ...

اره هواسم نیست

همش تو گوشی ام یا تلفنی با دوستام میحرفم 

لجم گرفتع دوست دارم بزنم خودمو اخه گند زدم 

چند سالته گلی؟ تازه ازدواج کردی؟ 

ن عزیزم ۵ساله ازدواج کردم

فقط موقع خورشت گوشت خراب کاری میکنم

تا اون بند خدا پول یکم دستش میاد گوشت میخره

منم خرابش میکنم

بقیه غذاهام خوبه

ن عزیزم ۵ساله ازدواج کردم فقط موقع خورشت گوشت خراب کاری میکنم تا اون بند خدا پول یکم دستش میاد گوش ...

اههها پس هنوز تازه عروسی من نزدیک بیست سال میشه از ازدواج اولم تا الان ‌پیشکسوت محسوب میشم 😂😂

یکم بهش دقت کنی به جزییات غذا پختن و حواست باشه باور کن تکرار نمیشه بسوزه 

اههها پس هنوز تازه عروسی من نزدیک بیست سال میشه از ازدواج اولم تا الان ‌پیشکسوت محسوب میشم 😂😂 &nb ...

اول نفری بودی ک ۵سال رو بهم گفتی تازه عروسی......

اره شما پس حسابی تجربه داری 

ممنون عزیزم.

تقصیر خودم بود ک اهمیت ندادم