2777
2789
عنوان

خونریزی گلو توروخدا بیاین

9783 بازدید | 39 پست

سلام من بابام حدود هشت روزه خونریزی شد گلو داره صدتا دکتر و بیمارستان رفتیم تمام آزمایش های لازم رو انجام داده سالم بوده اسکن ریه هم انجام داده سالم بوده معده هم همینطور دلیل خونریزیشو پیدا نمیکنن بستری هم نمیکنن به هیچ عنوان ..کسی اینجوری نبوده اطرافتون؟دیگه واقعا موندیم چکار کنیم شنبه باید سی تی انژیو بشن تا منشأ خونریزی پیدا بشه ولی من دیگه واقعا دارم از استرس نابود میشم 

توروخدا اگه موردی مشابه دیدین یا اطلاعی دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی شدید گلو*

هر روز میبینم یکی میگه گلو درد دارم و خون از گلو میاد تو نی نی سایت

احتمالا یه مریضی جدید دارن پخش میکنن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
خون کف آلور هست؟  از بینی هم میاد؟رنگ خون تیره هست یا روشن؟ آندوسکوپی دادن؟

نه کف آلود نیس تیره هم نیس آندوسکوپی حنجره دادن اسکن بینی هم کردن ولی قراره شنبه آندوسکوپی کامل صورت و گردن انجام بدن😔

هر روز میبینم یکی میگه گلو درد دارم و خون از گلو میاد تو نی نی سایت احتمالا یه مریضی جدید دارن پخش ...

نمی‌دونم بخدا فقط داریم روانی میشیم چون چندتا فوق تخصص حلق و بینی هم رفتیم تشخیص صددرصدی ندادن😔

نمی‌دونم بخدا فقط داریم روانی میشیم چون چندتا فوق تخصص حلق و بینی هم رفتیم تشخیص صددرصدی ندادن😔

چیزی نیس ، دکتراهم بی سواد شدن خوبا همه مهاجرت کردن ولی خیلیارو  دیذم اینجور شدن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم