2777
2789
عنوان

خانوم ها واقایون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 35 پست

لطفا لزفا حتما تشریف ببرید برای مشاوره یا اگه لازم بود روانشناسی  خواهش میکنم    باید ریشه مشکلاتتون از اون طریق پیدا کنید خودتون اگه میتونستین تا الان انجام میدادین

(هیچی به راستی و درستی نمیرسه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما آدم های خوبی هستین.  ولی شاید آدم مناسبی برای هم نیستین

اره ولی نمی شه جداشیم بچه داریم من حتی حاطرم که بخاطر بچه هام بدون عشق زندگی کنم

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
دقیق مشکلتون خب چیهه؟؟  چرا ایطور شدید  چند ساله ازدواج کردید و آیا بچه داری

فقط رابطه بین ما مثل زن وشوهر نیست مثل بقیه ادماست 

شما اول باید با هم حرف بزنید اگر خودتون نمیتونید باید از یه مشاور مشورت بگیرید  اول خواسته ها ...

نمی ره مشاور می گه باید خودت رواصلاح کنی من دعوانمی کنم ولی محبتم نمی کنم کلا انگار وجود نداره ولی برای زندگیمون خیلی کارا کردم اما برای رابطمون هیچی

[QUOTE=277342083]احترام متقابل خوش رویی روراستی دلسوز بودن از نظر اقتصادی موقعیت شوهر درک کنی [/QUOTEهمه این هارو دارم اما هیچوقت به زبون نمی یارم فکر می کنم لوس بازیه 

اول بهتر بگم خودتو گول نزن که خیانتش تقصیر توعه تحت هیچ شرایطی قابل قبول نبوده بعدشم اگه زندگی خوبی دارید و همو دوست دارید پس فاصله گرفتن چیه بچه اید مگه باید همدیگه رو درک کنید و به هم احترام بزارید سر هر موضوعی زندگیو برا خودتون زهر مار نکنید...

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
نمی ره مشاور می گه باید خودت رواصلاح کنی من دعوانمی کنم ولی محبتم نمی کنم کلا انگار وجود نداره ولی ب ...

هردوتاتون متولد چه ماهی هستین

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
اول بهتر بگم خودتو گول نزن که خیانتش تقصیر توعه تحت هیچ شرایطی قابل قبول نبوده بعدشم اگه زندگی خوبی ...

خیانت قابل قبول نیست به خودش گفتم ولی اینجا حس درونیم روگفتم بهتون

اول بهتر بگم خودتو گول نزن که خیانتش تقصیر توعه تحت هیچ شرایطی قابل قبول نبوده بعدشم اگه زندگی خوبی ...

هرکاری می کنیم ولی نمی تونیم بااولین دلخوری همه گذشته دوباره برمی گرده 

[QUOTE=277342083]احترام متقابل خوش رویی روراستی دلسوز بودن از نظر اقتصادی موقعیت شوهر درک کنی [/QUOT ...

اشتباهتون همینه بزار یه مثال برات بزنم یه نوزاد تا وقتی گریه نکنه مادرش بهش شیر نمیده باید شوهرت بفهمه با کی داره زندگی میکنه و چه کارهای انجام داده البته گفتن تا منت گذاشت خیلی فرق داره مواظب باش این دوتا رو اشتباه نگیری چون نتیجه برعکس میده

اصلاح یعنی چی ؟ چکار میکنی که ناراحته ؟ 

من هیچ ابراز محبت خاصی بهش نمی کنم بدی نمی کنم ولی کلا رفتار مردونه دارم انگار دوتامردباهم زندگی می کنن