2777
2789
عنوان

خانوم ها واقایون کمک

288 بازدید | 35 پست

می خوام درمورد مشکلاتم بگم شمام کمکم کنین لطفا واقعا خیلی نیاز به کمکتون دارم خیلی حال روحیم خرابه😔

همه چی رو درمورد خودم وهمسرم رک ورو راست می گم شمام لطفاکمک کنین بگین چیکارباید بکنم من درمرحله اول یه زندگی خوب دارم که باهمسرم ساختیمش اما من وهمسرم مثل یه همخونه باهم زندگی می کنیم ،مثل دوتا کارگر خیلی وقتا سعی می کنیم به هم نزدیک بشیم ولی خیلی زود خراب می شه ،بعضی وقتا اون خواهش می کنه بیاتمومش کنیم بعضی وقتا هم من ولی به جایی نمی رسه انقدر این کارروکردیم که من تنها وگوشه گیر شدم اونم خیانت کرد بهم،ولی درکل توی جامعه اون ادم فهمیده وعاقلی هست ،ومنم مثل اون درجامعه ادم معقولی هستم پدر مادر من اون رو دوست دارن وپدر مادر اون من رو هیچوقتم مشکلاتمون رو به کسی نمی گیم اگرهم بگیم درحد خیلی کم ومحدود...حالامشکل مااینجاست که چجوری به هم نزدیک بشیم من ازهمین امروز می خوام زندگی جدید بسازم بدون دعوا بدون سردی بدون خود خوری می خوام رابطمون رو درست کنم چون واقعا هم دیگه رو دوست داریم ،قضیه ی خیانتش تقصیر منه اگر بهش نزدیک می شدم اینطوری نمی شد ولی یه کم سخته فراموش کردنش من تصمیم دارم ازطرف خودم همه مشکلات روحل کنم امانمی دونم چطوری😔 کمک لطفا

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

خوش خنده و شوخ باش 

شنونده خوبی باش 

مرد ها حرفشون رو رک میزنن مثلا میگن خسته هستن واقعا خسته هستن فکر نکنین حوصلتون نداره یا هرچی 

بهش استرس یا نگرانی نده

درد و دلاشو گوش کن 

سعی کن واسش ی خونه بدون دغدغه روحی درست کنی 

شما اول باید با هم حرف بزنید اگر خودتون نمیتونید باید از یه مشاور مشورت بگیرید 

اول خواسته ها ونیازهای  هم رو بدونید 

دوم ببینید هر کدوم از چه کار اونیکی ناراحت میشه و اون سعی کنه دیگه انجامش نده 

سوم باهم قرار بزارید اگر از هم ناراحت میشید بهمدیگه بگید 

و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوسم داره حتی باوجود خیانتش می دونم عداب وجدان داره ،می دونم رفته دنبال محبت ،منم دوسش دارم ولی اونم باهام بدرفتاری کرده شایدم تقصیر خودمه نمی دونم باید چجوری زنانگی داشته باشم چطور باید بهش محبت کنم اون ادم اروم ومهربونیه وکوچکترین محبت دراون اثرمی کنه ولی باید به یله مرد چجوری عشق بدمبعد این همه سال چجوری به طور کلی درستش کنم رابطه رو 

یه سوال اونم همین تصمیم رو داره مثل شما؟

اره دیشب کلی ازم خواهش کرد که ببخشمش واینکه هیچ زنی به خوبی من نیست ازنظراون وفقط بخاطر کم محبتی من خیانت کرده وخیلی هم پشیمونه 

می شه بگین توقع یه مرد از زنش چیه؟

اصلا تقصیر منه؟ ازنطریه مرد می خوام بدونم واقعا رفتارمن مشکل داره؟