😂😂😂
ببین وقت مشاوره که بهت اگه همین الان زنگ بزنی خدود یک هفته دیگه میده اما از منی که چندساله خیلی خوب میشناسمش به تو نصیحت لطفا اگر رفتی چند ساعت زودتر از ساعتی که منشی بهت اعلام میکنه برو ،چون بشدت شلوغههه
من حدود سه هفته پیش مطبش بودم تا رسیدیم خونه شد ۱۱ شب!!! پس لطفا دو الی ۱ ساعت زودتر برو و بقیه رو ببین،ازشون سوال کن، سوالات خودتم کامل بپرس
و متاسفانه یه خبر بد دارم اونم اینه که دکترا بعد از عید رو هزینه عملشون میره ، من این اواخر که دنبال دکتر بودم که نظرشونو راجب ضربه ای که وارد شده بپرسم دیدم همشون هزینشون قراره بره بالا و بعضیا میگفتن اگه تا اسفند رزرو بشه و بیعانه بدید با هزینه قبلی عمل میکنیم براتون . واقعیتش تا جایی که خبر دارم عملای دکترم زود به زود نیست اما بازم باید بپرسی، چون واقعا نمیدونم الان به چه شکله
ولی بازم میگم چندین دکتر برو و واقعا صبر به خرج بده تا بهترین انتخابتو بکنی خوشگلم♥️
از بابت اون موضوعم نترس چون دکترا حواسشون بهت هست و مشکلی پیش نمیاد ،اون بنده خداهام که تعدادشون خیلی انگشت شماره حتما دکتر ناشی بوده یا یهو وسط عمل یه مشکلی براش پیش اومد یا خیلی چیزای دیگه♥️