2777
2789
باشه گلم یکم خیالم راحت شد

این نگرانی ها طبیعیه. ولی باید بدونی که تا چندین ماه هر روز بینی یه فرم داره. من شنیدم دمنوش بابونه تو ورم خیلی تاثیر داره دو روز شروع کردم به خوردن 

متاسفم..مراببخش..سپاسگزارم..دوستت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ده روز عمل کردم. وقتی چسب عوض کردم زیاد توجه نکردم بش.چون سرش کلا دایره شده 😄 در مرحله صبر هستم ...

اوهههه دختر کلا ورمه الان حتی همون نوک بینیت که میگی دایرست 

افرین صبر داشته باش

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
مآل شما هم پهن شده

من بعد از اینکه اتل رو برداشت آینه داد خودمو ببینم اولش نمی‌خواستم ببینم ولی دیگه دیدم...سرش کاملا گرد بود ولی خب می‌دونم که ورمه زیاد خودمو ناراحت نکردم.سعی میکنم خودمو مشغول کنم که این روزا بگذره

اره عزیزم  دکتر سلطانیفر خیلی معروفه  تازه من عکس از نیم رخ که بهتون دادم برای بعد از وا ...

اها ممنون💜 

نع نکن اصلن معلوم نیست بینیت خوبع دستکاریش نکن 

منم بینیم یع شکستگی دارع 

میخوام برم عمل خطرناکع؟ 

شمارع دکترتون رو میشع خصوصی برام بفرستین

حالا بچه ها شمام بیاید به من بگید ترمیم نیاز دارم؟

چون عکسامو که دیدید و ناراضی نیستم 

منتهی من تصادف کردم و سمت راست بینیم در حد پنج درصد استخونش رفته داخل 

هیچ دکتری قبولم نکرد برای ترمیم چون میگن مشکلی نداره فقط وسواس گرفتی ، و پاشو برو به زندگیت برس 

گفتن دست بزنیم به بینیت ممکنه فاجعه به بار بیاد 

دکتر خودمم قبولم نکرد و گفت تضمین نمیدم نتیجه ترمیم خوب بشه 

هرکسم که تو سایت و بیرون منو دیده میگه اصلا فرقی نکرده بینیت .راست میگنا چون هیشکی متوجه نمیشه 

فقط خودم میفهمم چون عکس سی تی اسکنو دیدم بعد از تصادف😑

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
مآله شمارو پرهاشو باز کرده

منو باز کرده ولی فقط بخاطر شکل پره هام. چون انگار از روبرو زیاد جمع نکرده. آخه دکترا هم تا ی جایی میتونن بینی رو جمع کنن.

حالا بچه ها شمام بیاید به من بگید ترمیم نیاز دارم؟ چون عکسامو که دیدید و ناراضی نیستم  منتهی ...

نه عزیزم اصلا دست بهش نزن. خیلی عالی و خوشگل برو و با بینی نازت حال کن

مآله منو باز نکرده برای همین نگرانم پهن بمونه

شما قبل عمل هم بینیت پهن نبود از روبرو کوچیک بودی.نیازی نبوده.وقتی هم سرش یکم بره بالا خوشگل میشه.فعلا حسابی ورم داری.قرص آناهیل برات ننوشته؟