2777
2789
اها ممنون💜  نع نکن اصلن معلوم نیست بینیت خوبع دستکاریش نکن  منم بینیم یع شکستگی دارع ...

مرسی از نظرت گلم♥️ 

بار اولته یا برای ترمیم میخوای؟ 

ببین اگر مشکلش حاد نیست دست نزن چون عمل بینی برای یکی خوب درمیاد برای یکی نه 

من خودم فرم بینی مادرمو بیشتر دوست دارم چون سربالاتر و یه قوس خیلییی ریز داره اما سوراخای بینی من کاملا قرینست 

اما برای مادرم قرینه نشد ،دوباره سرپایی براش تو مطب اکی کرد ،خیلی بهتر شدا اما هنوزم قرینه نیست 

اینم از منی که مدتها دنبال دکتر بودم و هنوزم هستم بشنو که از بینی بعد از عملت انتظار نداشته باش که صد در صد همه نواقص قبلو برات اکی کنه ،چون همه چیز مربوط به دکتر نیست بستگی به واکنش بدنت ،جوش خوردن استخونا و ... داره 

اینم شمارش ۰9120521103 

هردومون پیش دکتر سلطانیفر عمل کردیم ، لطفا برای عمل بینی عجله نکن تحقیق کن و بهترینو انتخاب کن

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شماهم مرسی یکم نگرانیم کم شد

خواهش میکنم عزیرم همون مقدار باقی مونده رو هم رفع کن بره 

چون من این چند روز تو سایت دیدم همه کسایی که تازه عمل کردن نگرانی شمارو دارن اما یکسال بعد میبینید همه نگرانیاتون الکی بوده😁 

مرسی از نظرت گلم♥️  بار اولته یا برای ترمیم میخوای؟  ببین اگر مشکلش حاد نیست دست نزن چون ...

💜 

ارع بار اولمه بینیم یع ماه پیش دچار شکستکی شد شدید نع ها 

زبع ای هم کع خورد شدید نبود ولی دچار شکستگی شد بینیم 

نمیدونم برم عمل یا نع 

اصلن مشخص نیست 

ولی خودم دوست دارم برم برا عمل 

حالا موندم برم یا نرم 

ممنون مرسی ازت💜

💜  ارع بار اولمه بینیم یع ماه پیش دچار شکستکی شد شدید نع ها  زبع ای هم کع خورد شدید ...

بینی بیشترمون یبار شکسته ها 

مال منم شکستگی داشت و یادمه روز مشاوره بهم گفت کشتی کج گرفتی سحر😂 دکتر خیلی مهربون و خوش اخلاقیه 

اگر تو ظاهر نشون نمیده و بینیت اکیه دست نزن 

ولی اگر دنبال تنوعی و تو ظاهر شکستگیش پیداست میتونی عمل کنی اما با صبر و حوصله . تو اینستام بزن drsoltanifar پیجش میاد گلم عکسارو ببین حضوری برو ، چندجا دیگم برو ،هرکدوم که باب میل دلت بود انتخاب کن♥️

بینی بیشترمون یبار شکسته ها  مال منم شکستگی داشت و یادمه روز مشاوره بهم گفت کشتی کج گرفتی سحر ...

مرسی جواب دادی💜

معلوم نیست اصلن شکستگیش 

نمیدونم چرا فکر عمل افتادع تو سرم 

خیلی میترسم کلن از عمل و اتاق عمل💔😂 

دماغمم خوبع مامانم میگع دست نزن بهش 

نمیدونم بازم چی کار کنم 

مرسی حتما پیجشون سر میزنم 

مرسی جواب دادی💜 معلوم نیست اصلن شکستگیش  نمیدونم چرا فکر عمل افتادع تو سرم  خیلی میترس ...

اع خب پس بینیت مشکلی نداره 

من مجبور بودم چون فاجعه بود رو دست مادرم باد میکردم🤣شوخی میکنم  ولی خدایی بینی داغونم جلوی قشنگیمو گرفته بود

از من ترسو تر نبود همش فکر میکردم میمیرم ، و اکو قلب دادم درصورتی که هیچکس نمیخواد چون خودشون قبل عمل ازت نوار قلب میگیرن ،با گریه رفتم داخل 

ولی هیچی نفهمیدم هیچی ،راحتترین عمل ممکنه 

فقط اون یک هفته ده روز اول یکم سخته چون کلافه ای وگرنه درد که هرگز نداری .

خواهش میکنم جیگر

اع خب پس بینیت مشکلی نداره  من مجبور بودم چون فاجعه بود رو دست مادرم باد میکردم🤣شوخی میکنم&nb ...

😂 

بینیتون واقعا خیلی خوب شدع 

دقیقاً منم از این کع یع وقت خدانکردع بهوش نیام میترسم💔😂

پیشتر وسوسع شدم کع برم💜🤝😂 

😂  بینیتون واقعا خیلی خوب شدع  دقیقاً منم از این کع یع وقت خدانکردع بهوش نیام میترسم💔 ...

مرسی عزیزدلم لطف داری 

نگران اون موضوع هرگز نباش چون خیلیا این توهمو میزنن یکیش خودم😂 انقدر ازت ازمایشای مختلف میگیرن که جای ترسی نیست ،اون چند نفری ام که انگشت شمارن و فوت کردن معلوم نیست چی بود که این قضیه براشون پیش اومد ،بنظرم دکترشون ناشی بود و علائمو درست چک نکرد 

اععع هرروقت عمل کردی پس تاپیک بزن واسمون🤣♥️🤘🏻

مرسی عزیزدلم لطف داری  نگران اون موضوع هرگز نباش چون خیلیا این توهمو میزنن یکیش خودم😂 انقدر ا ...

نع جدی هون یع زرع ترسمم ریخت 

اگع دکتری کع میگین کارش خوب باشع 

کع بع نظرم هست 

فکر نکنم بع این زودیا بهم وقت بدع 

چند ماه باید تو نوبت باشم💔😂 

ارع همین چند وقت پیش میگفتن رفتع اتاق عمل دیگع بهوش نیومدی خیلی ترسیدم خدایی 

یهو منصرف شدم 

ولی با حرف های شما ترسم ریخت 

نع جدی هون یع زرع ترسمم ریخت  اگع دکتری کع میگین کارش خوب باشع  کع بع نظرم هست  فک ...

😂😂😂 

ببین وقت مشاوره که بهت اگه همین الان زنگ بزنی خدود یک هفته دیگه میده اما از منی که چندساله خیلی خوب میشناسمش به تو نصیحت لطفا اگر رفتی چند ساعت زودتر از ساعتی که منشی بهت اعلام میکنه برو ،چون بشدت شلوغههه 

من حدود سه هفته پیش مطبش بودم تا رسیدیم خونه شد ۱۱ شب!!! پس لطفا دو الی ۱ ساعت زودتر برو و بقیه رو ببین،ازشون سوال کن، سوالات خودتم کامل بپرس 

و متاسفانه یه خبر بد دارم اونم اینه که دکترا بعد از عید رو هزینه عملشون میره ، من این اواخر که دنبال دکتر بودم که نظرشونو راجب ضربه ای که وارد شده بپرسم دیدم همشون هزینشون قراره بره بالا و بعضیا میگفتن اگه تا اسفند رزرو بشه و بیعانه بدید با هزینه قبلی عمل میکنیم براتون . واقعیتش تا جایی که خبر دارم عملای دکترم زود به زود نیست اما بازم باید بپرسی، چون واقعا نمیدونم الان به چه شکله 

ولی بازم میگم چندین دکتر برو و واقعا صبر به خرج بده تا بهترین انتخابتو بکنی خوشگلم♥️

از بابت اون موضوعم نترس چون دکترا حواسشون بهت هست و مشکلی پیش نمیاد ،اون بنده خداهام که تعدادشون خیلی انگشت شماره حتما دکتر ناشی بوده یا یهو وسط عمل یه مشکلی براش پیش اومد یا خیلی چیزای دیگه♥️