2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

260 بازدید | 10 پست

دو روز که میری خونشون و میای دیگه توقع دارن هرروز خونشون باشی بدون توجه به اینکه خودتم داری واسه خودت زندگی میکنی! من فقط یه پنجشنبه جمعه که شوهرم سرکار نمیره میتونم باهاش برم بیرون و درست حسابی وقت بگذرونم اونوقت تاکید میکنن که پنجشنبه جمعه هم اینجا باشین و حتما هم زود بیاین

ولی شوهرمم جواب داد گفت از سرکار بیام هر ساعتی باشه باید اول زهرا رو ببرم بیرون😌

آدم تو هفته یکی دو بار بره خوبه ولی نه دیگه هرروز

اونم وقتی میریم کلا توقع دارن من آشپزی کنم و بیارم و جمع کنم و ببرم و بشورم

دلم نمیخواد هرروز برم خونشون

حالا پنجشنبه جمعم میریم ولی شنبه باز بگه بیاین به شوهرم میگم و ابراز نارضایتی میکنم هرروز که نمیشه اونجا باشیم.

درک نمیکنم این خانواده هارو ، خدارو شکر من خانواده همسرم اینطور نیستن ، اما مامان و بابای من هنوز به جای خالی من سر سفره عادت نکردن دو روز نرم صداشون درمیاد، کاری ام ندارن همسرم بیاد یا من تنها برم فقط میگن بیا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک نمیکنم این خانواده هارو ، خدارو شکر من خانواده همسرم اینطور نیستن ، اما مامان و بابای من هنوز به ...

کاش خانواده شوهر منم اینجور نبودن

میرم اونجا میام کمردرد میشم انقد که سرپام و نمیشینم

نمیدونی که واسه شوهرم ادای ناراحتی درمیارن تا مجبور شیم بریم😐

وقتی اومدی خونه و خسته بودی بگو کمرم خیلی اذیته دیگه نمیرم تا چندروز دیگه وقتی اینو بگی شوهرت حساب میاد دستش که نباید زود به زود ببرتت

کاش خانواده شوهر منم اینجور نبودن میرم اونجا میام کمردرد میشم انقد که سرپام و نمیشینم

کم کم عادت بده فقط کمک های کوچیک اگه بچه داری بچه رو بهانه کن اگه نه ، دستم درد میکنه، پریودم ، سرم درد میکنه از این جور بهانه ها ، زیاد نمون بگو مهمان میخواد بیاد 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹