2777
2789

استرس نداره اگر لوله هات بسته باشن یه مقداری درد داره وگرنه که دردی نداره 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیخوای باردار بشی؟ پس تحملت را ببر بالا.. بارداری و بچه دار شدن و بزرگ کردن بچه سختیش در برابر عکس رنگی چیزی نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مگه نمیخوای باردار بشی؟ پس تحملت را ببر بالا.. بارداری و بچه دار شدن و بزرگ کردن بچه سختیش در برابر ...

میگه روز اول پریودیت  باید بری

برای خواهرم دعا کنید مشکلش با همسرش حل بشه  

باید پریودت تموم میشه بری... 

اگه هزینه اش برات مهم نیست بگو خوابت کنن 5دقیقه طول میکشه. فرقش با عادی 200هزار تومنه کمی کمتر یا بیشتر. اما دردی نمیفهمی 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من ماه پیش انجام دادم هر دو لوله هام چسبندگی داشت با عکس رنگی تو سه دقیقه انجام شد.همون ماه پیشم بار ...

روز اول پریودیت رفتی ?درد نداشتی?

برای خواهرم دعا کنید مشکلش با همسرش حل بشه  
اخه به من گفت روز اول پریودی بیا

فکر نکنم انجام بدن روز اولا اصلا تا حالا نشنیدم همچین چیزی

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

[QUOTE=277327376]روز اول پریودیت رفتی ?درد نداشتی?[/QUOTE

مگه میشه وقتی پریودی عکس رنگی بگیری؟ی دستگاه میزارن تو واژنت ماده حاجب وارد میکنن.حتما حتما باید از پریودی پاک شده باشی.به من گفتن ار روز هشتم تا یازدهم پریودی باید بیای.روز هشتمم که میای باید مطمئن باشی پریودیت تموم شده.

نه من درد نداشتم چون خودمو شل گرفته بودم.نیم ساعت قبلش ی ژلوفن خوردم.ده دقه قبلش بهم شیاف دادن که استفاده کنم.

دو جوراب زخیم رو هم بپوش.فقط موقع تزریق ماده اندازه ای که چن تا آجر بزارن رو رحمت احساس سنگینی میکنی.من چون جفت لوله هام بسته بودن سه بار ماده وارد کرد.دردش در حد سه ثانیه بود.کل پروسه هم فقط سه دقیقه طول کشید