2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نسبتا پر بنظرم اشتباهه مخصوصا که خیلیاشون اصلا کارشون خوب نیستی بگی پر باشه یهو بخودت میای میبینی چسبه که گلوله شده لای مژه،بستگی به فرم چشماتم داره،اگر درشت ولی بیحالته فقط بگو گوشه رو سه تایی چهارتایی بزنن ،من چه کاشت چه اکستنشن همیشه پشیمون شدم کلی بعدش درگیر ریکاوری مژه هام بودم،حالا خودم دونه ای یا یه تکه میزارم راحت

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
ببین نسبتا پر بنظرم اشتباهه مخصوصا که خیلیاشون اصلا کارشون خوب نیستی بگی پر باشه یهو بخودت میای میبی ...

خودمونم میتونیم بزاریم ؟

چه خوب کاش منم یاد داشتم

خدایا شکرت......  
خودمونم میتونیم بزاریم ؟ چه خوب کاش منم یاد داشتم

موقته مثلا یکهفته اگر چسبت خوب باشه چسبای دیگه م هست در حد روزانه میمونه،دان،بل،اینا ولی رد چری،سانکو،پیرن اینا اصلش عالیه،با دان مثلا تمرین کنه رو چشمت اندازه بزن بچین،بعد چون اماتوری،چسبو رو بن مژه بزن نه ریل مژه مصنوعی،با یه سوزن که تیزیشو چیدی،از گوشه بچسبون بیاجلو،یکم خودشو گرفت البته با دست فشاربده به مژه خودت،بعد اروم حالت بده سمت بالا،یکم تمرین کنی دستت میاد،راه افتادی برو سر مژه تکی وچسب قوی،اینقدر خوبه دیگه ریمل بشورمو قرمز بشه چشمات بریزه نداره

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁