2777
2789
عنوان

خونه یا ماشین خارجی

727 بازدید | 27 پست

یه خونه داریم دست مستاجره و قدیمی سازه....حدودا یک و نیمه قیمتش....به شوهرم میگم بفروش یه ماشین خوب بخریم قبول نمیکنه میگه این سرمایه برای بچه هاست...از طرفی ماشین خارجی داشتن خرج داره ....مثلاً یه آینش بشکنه پولش کلیه....یا تعویض روغنش خیلی زیاده

پ.ن خونه داریم نوساز که توش میشینیم 

ماشینمون پراید مدل پایینه که پول تعویضشو نداریم 

اسم مونم تو قرعه در نمیاد 

پسر کوچیکم همش تو خیابون نگاهش به ماشینهای خارجیه 

دخترم هم میگه من روم نمیشه به دوستام بگم پراید داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوره ماشین هم سرمایه است 

برادر من یه مزدا تری صفر داشت چند سال پیش فروخت یک تیکه زمین کوچیک خرید که مثلا رشد زمین بیشتره الان با پول اون زمین نمیتونه مزدا تری خودش رو بخره یعنی ماشین بیشتر رشد داشته ظاهرا 

زمین هرچی باشه هر جا باشه   هر روز که بگذرع سوده اشتباه نکن یه وام چیزی جور کن  ماشینتون عوض کن اون خونرو نفروش

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

خونه مهم تره .نگهش دار .اگه درامد داری و میتونی واسه ماشین خارجی هزینه کنی اره بخر .انسان دوست داره زیبایی و لذت میبره ازش چرا نخری .ببین اولویت زندگیت کدومه.ماهم پراید داریم ولی اولویت اولم اینه خونمو بزرگ تر کنم بعدش ماشینمو عوض کنم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
خونه مهم تره .اگه درامد داری و میتونی واسه ماشین خارجی هزینه کنی اره بخر .انسان دوست داره زیبایی و ل ...

پسرم سه سالشه همیشه میگه ماشین که سقفش باز میشه میخام....بعضی از شبا میگه خواب پرشیا دیدم...صبحا بلند میشه از خواب میگه بریم شاسی بخریم....همش تو فکر ماشینه