2777
2789

انشالله زودی راحت میشی گلم برات ضلوات فرستادم  اسون شه زایمانت توروخدا توام برا زندگی من دعاکن 

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بیداری

سعی کن بخوابی

چون سزارین خستت مبکنه خود به خود

فقط بعد عمل سرتو تکون ندیا

مخصوصا بی هوا

نسکافه ببر با خودت

شیاف دیکلو هم ببر

ان‌شاا… سلامت باشین جفتتون

سزارین خیلی سری انجام میشه

بعدشم تن تن بگو برات شیاف بزارن که دردت کمتر باشه

اصلا نترس مبارک باشه نی نیت ان شاءالله برات خوش قدم باشه😍😍 برای زایمان راحت منم دعا کن عزیزم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اصلا استرس نداشته باش ،حالا من که زایمان طبیعی بودم دلی اینو بدون قراره بهترین و فوق العاده ترین حس ...

انشالله منم این حس رو تجربه کنم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
انشاالله شماهم به زودی صاحب نی نی میشین

اانشالله 🙏

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

آخییی😍 عزیزدلم انشالله به سلامتی وخوشی فارغ بشی استرس الانت کاملا طبیعه آیه الکرسی بخون پیشاپیش تبریک میگم بهت قدم نورسیده رو 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲