2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس داشت این قسمتش بالاخره برگشتن سنندج ولی اردلان شهید شد

میشه بگی تو فیلم صحنه های شکنجه داشت؟ من نمیتونم نگاه کنم اگه واقعا ندارع برم ببینم🥴

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
ولی من یه جا مصاحبه کارگردان رو خوندم که گفته بود اصلا داستان واقعیه ودرواقع تلفیقی از چندتا مورد وا ...

برا همینم فرخ نژاد‌قهر کرد چون میخواس بعد این فیلم یه قهرمان بشه  بین مردم‌اما نزاشتن حقیقت این فیلم‌کامل بگن 

اره منم خیلی دقت کردم ولی بچه رو ندیدم ..چهره ی پدرِ هم یه حالتی بود گفتم نکنه بچه مرده باشه . شاید ...

چرا دیاکو وقتی رد میشد بچه رو سوار ماشین نکرد 

من گفتم الان از زیر صندلی میاد بیرون اونا سوارش کردن  

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  
چرا دیاکو وقتی رد میشد بچه رو سوار ماشین نکرد  من گفتم الان از زیر صندلی میاد بیرون اونا سوارش ...

منم فکر میکردم سوارش کردن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
کی گفته سردار سلیمانی بود  چرا از خودتون حرف در میارین و داستان مینویسن نه اول فیلم و نه آخر ...

حاج قاسم نبود ولی خیلی شبیهش بود خیلیا رو داریم حاج قاسمن....من می میرم برا مردونگیش...پیامبر نبود پیامبر زاده هم نبود ولی من ازش معجزه دیدم باچشم خودم😥