2777
2789
عنوان

دوسم داره؟

300 بازدید | 27 پست

شاگردش بودم از اولین روز کلاسم باهاش به دو ماه نکشید بهم گفت دوسم داره .وقتی فهمید پونزده سال ازم بزرگتره مدتی دور شد ولی با این وجود چند وقت بعد بازم اعتراف کرد . بهش حس پیدا کردم و میدونه.امشب بهم گفت عاشقمه ولی نمیتونه .که من اول جوونیمه و اون در آستانه میان سالی و نمیخواد اینده و جوونیم تباه بشه ‌. که من جای دخترشم.که اینده من براش مهمه .به تازگی رفتم تو ۲۲ سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تحصیل تا مقطع دکترا و کار بوده شغل سنگین و وقت گیر

به نظرم همچی بستگی به خودت داره به زندگی با اون فک کن واگه دیده اختلاف سنی برات مشکل نیست حتما بهش بگو چون واقعاکم هستن آدمایی که عاشقت باشن.

عزیزم اون ۳۷ سالشه ۱۵ سال واقعا ترسناکه

ببین اینکه دو تا ادم همدیگرو بفهمن و دوست داشته باشن همدیگرو به سنشون واقعا ارتباطی نداره،ولی چیزای دیگه ای هم مهمن ،اینکه از لحاظ ظاهری بهم بخورید و این اخلاف سنی خیلی بنظر نیاد،اینکه از نظرات دیگه هم هم عقیده باشید..من و عشقم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم ولی خب اصلا بنظر نمیاد این ده سال،از نظر طرز فکر و ...خیلی چیزا بهم شبیهیم

به نظرم همچی بستگی به خودت داره به زندگی با اون فک کن واگه دیده اختلاف سنی برات مشکل نیست حتما بهش ب ...

درست میگین ولی

اخلاف سنی گلم در هر صورت مشکل سازه 

نهایتا ده سال ولی ما در ظاهر هم این تفاوت خیلی به چشم میاد ایشون بیشتر از سنش هم میزنه و خودش هم معترفه دیگه انرژی و حوصله ده سال پیشو نداره و برای من کافی نیست

ببین اینکه دو تا ادم همدیگرو بفهمن و دوست داشته باشن همدیگرو به سنشون واقعا ارتباطی نداره،ولی چیزای ...

بله برادرم و همسرش ده سال تفاوت هست و بنظرم تا نهایت ده سال قابل قبوله ولی پونزده سال... به خصوص ک ایشون بیشتر از سنش میزنه و من کمتر متاسفانه

خوشبخت باشید