شاگردش بودم از اولین روز کلاسم باهاش به دو ماه نکشید بهم گفت دوسم داره .وقتی فهمید پونزده سال ازم بزرگتره مدتی دور شد ولی با این وجود چند وقت بعد بازم اعتراف کرد . بهش حس پیدا کردم و میدونه.امشب بهم گفت عاشقمه ولی نمیتونه .که من اول جوونیمه و اون در آستانه میان سالی و نمیخواد اینده و جوونیم تباه بشه . که من جای دخترشم.که اینده من براش مهمه .به تازگی رفتم تو ۲۲ سال
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
. حالا اگر واقعا دوستت داشته باشه چي ميشه ؟ بايد ببيني پول داره يا نه ؟ يه امتياز منفي داره يعني 15 سال اختلاف سن . بايد با يه امتياز مثبت مثل پول جبرانش كنه .
ببین اینکه دو تا ادم همدیگرو بفهمن و دوست داشته باشن همدیگرو به سنشون واقعا ارتباطی نداره،ولی چیزای دیگه ای هم مهمن ،اینکه از لحاظ ظاهری بهم بخورید و این اخلاف سنی خیلی بنظر نیاد،اینکه از نظرات دیگه هم هم عقیده باشید..من و عشقم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم ولی خب اصلا بنظر نمیاد این ده سال،از نظر طرز فکر و ...خیلی چیزا بهم شبیهیم
به نظرم همچی بستگی به خودت داره به زندگی با اون فک کن واگه دیده اختلاف سنی برات مشکل نیست حتما بهش ب ...
درست میگین ولی
اخلاف سنی گلم در هر صورت مشکل سازه
نهایتا ده سال ولی ما در ظاهر هم این تفاوت خیلی به چشم میاد ایشون بیشتر از سنش هم میزنه و خودش هم معترفه دیگه انرژی و حوصله ده سال پیشو نداره و برای من کافی نیست