شاگردش بودم از اولین روز کلاسم باهاش به دو ماه نکشید بهم گفت دوسم داره .وقتی فهمید پونزده سال ازم بزرگتره مدتی دور شد ولی با این وجود چند وقت بعد بازم اعتراف کرد . بهش حس پیدا کردم و میدونه.امشب بهم گفت عاشقمه ولی نمیتونه .که من اول جوونیمه و اون در آستانه میان سالی و نمیخواد اینده و جوونیم تباه بشه . که من جای دخترشم.که اینده من براش مهمه .به تازگی رفتم تو ۲۲ سال
درست میگین ولی اخلاف سنی گلم در هر صورت مشکل سازه نهایتا ده سال ولی ما در ظاهر هم این تفاوت ...
ببخشید شما میکنید با کسی ازدواج میکنید که عدد مورد نظرتون مثلا ۵ سال ازتون بزرگتر میشه خوشتیپ و با کمالات میشه حتما تحصیلکرده و پولدار با پرستیژ و کلاس بالا و آل و بل و فلان و......
نه عزیزم زندکی عادی همیشه یه جاییش کم داره
اگر همه ی صفتهای خوب رو توی یکی دیدی مطمئن باش اشتباه کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزمن از اول متوجه صحبتمون شدم وقتی توی زندگی تجربه کسب کنید متوجه منظورم میشید گاهی شرایط طوری ب ...
بله گاهی میگم ایشون یعنی اونقدر حسشون واقعی هست که که با وجود احوالی که ازشون دیدم بخاطر من پاروی دلشون گذاشتن تمام مدت فقط به این که با باهم بودنمون چی به سر من میاد و واکنش اطرافیان من چی خواهد بود فکر میکردن نه خودشون .صحبت هاشون خیلی درد داشت
يه چيزي كه ميگن ازدواج يه عدده ميدوني منظورشون چيه ؟ مثلا يه نفرو ميبيني 35 سالشه . اما بهش ميخوره 30 سالش باشه . حتي كمتر . يه نفر هم ميبيني 20 سالشه . ولي بهش ميخوره 30 سالش باشه . اينو ميگن سن يه عدده . حالا فكر كن يه پسر 30 ساله خيلي بيبي فيس باشه . هر كسي كه ببينش بگه اين 20 سالشه . اگر اين پسر 30 ساله از يه دختر 20 ساله خواستگاري كنه اينجا ديگه ميگن سن يه عدده . به نظر منم واقعا سن يه عدده . يه پسره تو كوچه ي ما هست . ببينيش فكر ميكني 55 سالشه . در حالي كه 35 سالشه . تمام موها جو گندمي . تيپش هم شلخته . صورتش پر از چروك . و ... . يه همسايه هم داشتيم 50 سالش بود . ولي ميديديش خيلي جوان مونده بود . انگار 35 سالش بود . اينجا واقعا سن يه عدده . هموني كه ميگم 50 سالش بود يه دفعه رفت تو كار بساز و بفروشي . اينقدر حرص خورد و استرس كشيده بود كه در عرض 2 سال قيافه ش داغون شد . يكي از دخترهاي همسايه مون هم قبلا خيلي چهره ش شاداب بود . ازدواج كرد . شوهرش خيلي بد اخلاق بود . چند سال بعد ديدمش . گفتم اين زن 50 ساله كيه ؟ رفتم جلو ديدم همون دختره س . اينقدر پير شده بود . اينو ميگن سن يه عدده . من كه ميگم سن شناسنامه اي واقعا مهم نيست . مهم 2 چيزه . ظاهر جوان . ثروت . كسي كه اين دو چيزو داشته باشه جوان محسوب ميشه و مناسب ازدواج .