2777
2789
عنوان

دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست
درست میگین ولی اخلاف سنی گلم در هر صورت مشکل سازه  نهایتا ده سال ولی ما در ظاهر هم این تفاوت ...

ببخشید شما میکنید با کسی ازدواج میکنید که عدد مورد نظرتون مثلا ۵ سال ازتون بزرگتر میشه خوشتیپ و با کمالات میشه حتما تحصیلکرده و پولدار با پرستیژ و کلاس بالا و آل و بل و فلان و......

نه عزیزم زندکی عادی همیشه یه جاییش کم داره 

اگر همه ی صفت‌های خوب رو توی یکی دیدی مطمئن باش اشتباه کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما میکنید با کسی ازدواج میکنید که عدد مورد نظرتون مثلا ۵ سال ازتون بزرگتر میشه خوشتیپ و با ک ...

عزیز ایشون گفتن که اختلاف سنیشون بسیار مشهوده و همچنین از نظر افکار و احساسات هم مثل هم نیستن،پس صد در صد این رابطه اشتباهه

ببخشید شما میکنید با کسی ازدواج میکنید که عدد مورد نظرتون مثلا ۵ سال ازتون بزرگتر میشه خوشتیپ و با ک ...

بله عزیزم حق با شماست ولی از تمام خصوصیات هر چیزی در تعادلش یا حد قابل قبولش 

مثلا تا ده سال هم قابل قبول هست برای شخص من ولی پانزده سال نه🙏🌹🌹💓🌸🌸

خواهش میکنم مشخص که دختر عاقلی هستی خودت بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم

متشکرم  نازنین❤

ممنونم از ایشون که اونقدر اگاه و پخته هستن و چشم من رو به منطق باز کردن 

بله عزیزم حق با شماست ولی از تمام خصوصیات هر چیزی در تعادلش یا حد قابل قبولش  مثلا تا ده سال ه ...

عزیزمن از اول متوجه صحبتمون شدم

وقتی توی زندگی تجربه کسب کنید متوجه منظورم میشید

گاهی شرایط طوری برامون رقم میخوره که باورش سخته ولی از همه بهتره

شاید با اختلاف سن کمتر احساس واقعی خوشبختی سراغت نیاد

چون شما گفتی هر دو عاشق شدید

عزیزمن از اول متوجه صحبتمون شدم وقتی توی زندگی تجربه کسب کنید متوجه منظورم میشید گاهی شرایط طوری ب ...

بله گاهی میگم ایشون یعنی اونقدر حسشون واقعی هست که که با وجود احوالی که ازشون دیدم بخاطر من پاروی دلشون گذاشتن تمام مدت فقط به این که با باهم بودنمون چی به سر من میاد و واکنش اطرافیان من چی خواهد بود فکر میکردن نه خودشون .صحبت هاشون خیلی درد داشت 

اما پیش بینی شون از اینده حقیقت تلخ و ترسناک بود

متشکرم که مهربانانه با من درد و دل کردین

بله گاهی میگم ایشون یعنی اونقدر حسشون واقعی هست که که با وجود احوالی که ازشون دیدم بخاطر من پاروی دل ...

انشالله خوشبخت باشید 

انشااله انتخاب درست کنید

از خدا کمک بگیرید  ازدواج مهم تربن انتخاب زندگی هست شانس درش دخیله حتی اگر همه ی موارد رو در نظر بگیرید

به همین خاطر گفتم ندای درونی از طرف  خداست کمکتون میکنه

🙏🏻

يه چيزي كه ميگن ازدواج يه عدده ميدوني منظورشون چيه ؟ مثلا يه نفرو ميبيني 35 سالشه . اما بهش ميخوره 30 سالش باشه . حتي كمتر . يه نفر هم ميبيني 20 سالشه . ولي بهش ميخوره 30 سالش باشه . اينو ميگن سن يه عدده . حالا فكر كن يه پسر 30 ساله خيلي بيبي فيس باشه . هر كسي كه ببينش بگه اين 20 سالشه . اگر اين پسر 30 ساله از يه دختر 20 ساله خواستگاري كنه اينجا ديگه ميگن سن يه عدده . به نظر منم واقعا سن يه عدده . يه پسره تو كوچه ي ما هست . ببينيش فكر ميكني 55 سالشه . در حالي كه 35 سالشه . تمام موها جو گندمي . تيپش هم شلخته . صورتش پر از چروك . و ... . يه همسايه هم داشتيم 50 سالش بود . ولي ميديديش خيلي جوان مونده بود . انگار 35 سالش بود . اينجا واقعا سن يه عدده . هموني كه ميگم 50 سالش بود يه دفعه رفت تو كار بساز و بفروشي . اينقدر حرص خورد و استرس كشيده بود كه در عرض 2 سال قيافه ش داغون شد . يكي از دخترهاي همسايه مون هم قبلا خيلي چهره ش شاداب بود . ازدواج كرد . شوهرش خيلي بد اخلاق بود . چند سال بعد ديدمش . گفتم اين زن 50 ساله كيه ؟ رفتم جلو ديدم همون دختره س . اينقدر پير شده بود . اينو ميگن سن يه عدده . من كه ميگم سن شناسنامه اي واقعا مهم نيست . مهم 2 چيزه . ظاهر جوان . ثروت . كسي كه اين دو چيزو داشته باشه جوان محسوب ميشه و مناسب ازدواج . 

يه چيزي كه ميگن ازدواج يه عدده ميدوني منظورشون چيه ؟ مثلا يه نفرو ميبيني 35 سالشه . اما بهش ميخوره 3 ...

این نظر هم جالب و قابل تامل هست عزیز دلم 

متاسفانه ایشون ۳۷ سالشه ولی چهل رو بهش میخوره داشته باشه بخاطر استرس و بدو بدو ی زیاد شغلش 

به لحاظ مالی هم با وجود تحصیلات دکترا بگم ثروتمنده اینطور نیست متوسطه 

مرسی که اینهمه وقت گذاشتی برام ❤