مثلا الان همکلاسیای من سطحی نگاه میکنن همچیو به هرچیزی میخندن و باهم حال میکنن به قول خودشون ولی من نمیدونم چرا بدم میاد ازشون حرصم میگیره دوست دارم برم بیشتر تو جمع استادای مسن یا افراد مسن هرچی تجریه داره طرف بکشم بیرون ازشون بشینم حرف بزنم باهاشون کلن دوست دارم با استاد بگردم تخصصی البته انگار بحث مشترکی که با اونا دارم بیشتر از بحث مشترکیه که با بچه ها دترم انگار فکر میکنم اون بچه ها دیگه سطحشون بالاتر از من نیست اینم باعث شد ک هی تیکه بندازن و ب طرز عجیبی منطقی که خودمم انتظارشو در این حد نداشتم جوابشونو دادم خورده تو ذوقشون الان بهم میگن پیر😂 چیز خوبیه یا ن این ویژگی الیته ک چه خوب باشه چ ن من خیلی دوست دارم این ویژگی رو فقط خواستم نظرتونو از نظر ناظر بیرونی بدونم 🥲😂
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
ببین، یه سری تفاوت بین تو و بقیه هست ک اذیت کننده است :/ مثلا قراره با طرزفکرایی ک خیلی ازت پایین ت ...
عو آره