2777
2789

خداییش چجوری پربازدید شده استارترش به ثانیه ای عکس رابرداشته ولی تاپیک سرجاشه

من نمیدونم فازشون چیه خب عکس لباستون ومانتوهلتون میفته دست متجاوزین به حریم 

جالبیش اینه هنوزم پربازدیدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مگ نمیدونی اختصاصی واسه اینا دوخته شده😐

حالا خوبه نوشتن مالی نیس مدلشون

ترسیدن کپی کنیم بریم بدوزیم دلبر بشیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت از سر فضولی می‌رن عکس ببینن ولی چی‌‌‌‌.‌...جا تره و بچه نیس 🤭

دقیقا

التماسم میکنن بیا بذار دوباره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیییچ وقت تو تاپیک عکس نمیرم...اصلا توهین میدونم به خودم ...وضعیت تاپیک عکس اینه:  کاربرا التماس کنان به استارترکه عکس بزار بزار😢😥😫...استارتر هم یه عکس رو بزاره 😌وسرررریع برداره 😒😏خیلی مزخرفه البته به نظر من

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من هیییچ وقت تو تاپیک عکس نمیرم...اصلا توهین میدونم به خودم ...وضعیت تاپیک عکس اینه:  کاربرا ال ...

دقیقا

از اون مضحکتر پربازدیدشدنش هس که ملت دنبال هیچن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40