2777
2789

از دیروز درد زیر شکم دارم مث پریودی و شکمم سفت میشه قسمت داخلی ران پاهامم درد داره بس کی منظم و شدید میشع درد هام 

با اجازه استارترمن از روز اول پریودیم تا الان یازده روزه ک تموم شده یعنی از روز اول تا الان شده یازده روز میشه الان قرص ضد بارداری بخورم؟اخه نمیتونم تا پریود بعدی صبرکنم لطفا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکمم سفت میشه و کمی واژنم درد میگیره

اینا انقباضه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ماه آخر دردها زیادن ولی درد زایمان درد شدیدترین هست، اگه موعد زایمانت هست ورزشهای زایمان رو انجام بده، قر بده، برو حالت سجده و لگن رو سمت راست و چپ بچرخون، پاهاتو باز کن و بشین و پاشو، چهار دست و پا برو

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
از دیروز نرفتی دکتر

دیروز ماما معاینه کرد گفت دو سانت باز شدی ولی باید درد منظم بگیره بعد برو بیمارستان الان از دیروز درد دارم ولی پراکنده و قابل تحمله

دیروز ماما معاینه کرد گفت دو سانت باز شدی ولی باید درد منظم بگیره بعد برو بیمارستان الان از دیروز در ...

فردا به احتمال زیاد دردت شروع میشه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ماه آخر دردها زیادن ولی درد زایمان درد شدیدترین هست، اگه موعد زایمانت هست ورزشهای زایمان رو انجام بد ...

۳۸ هفته و دو روزم .یعنی اینا باعث میشه منظم تر شه دردم خودم میخام ۱۲ام بیاد 😁بشه ۱۲/۱۲

۳۸ هفته و دو روزم .یعنی اینا باعث میشه منظم تر شه دردم خودم میخام ۱۲ام بیاد 😁بشه ۱۲/۱۲

اینا کمک می‌کنه که درد قابل تحمل بشه ، وقتی دردات شروع شدن نفس عمیق بکش، خیلی برای کنترلش خوبه. به همسرت هم بگو دستاشو گرم کنه و با روغن کمرت ماساژ بده 

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته