2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 40967 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر الان صاحب دوتا فرشته این 

اره واقعا خداروشکر،انشالله خودتم مامان شدی دیگه،برواستراحت کن عزیزم،خدانگهدارت باشه انشالله

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
عزیزم میشه لطفا بگی من چه موقع اقدام کنم اخه چندتا جدول چینی هست متولد خرداد۶۸

باشه گلم الان برات چک میکنم ولی اینا همش احتماله ودقیق نیست که بخوای صددرصدی بهش اطمینان کنی ،خودتم میتونی گوگل بزنی جدول جینی تعیین جنسیت ،من ازسایت نی نی بان همیشه چک میکنم

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
میشه شما به من بگی لطفا تا ۶ ماه بعد عیدو بهم بگو منم پسر دوس دارم بچه اولو

میشه شما به من بگی لطفا تا ۶ ماه بعد عیدو بهم بگو منم پسر دوس دارم بچه اولو

برات اوردم عزیزم،چک کن برای خودت🌹سنت میشه ۳۳ سال ونه ماه،که شما باید ۳۳ رو چک کنی چون هنوز ۳۴ سالت نشده

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم،کاری نکردم.موفق باشی.

مراحمی عزیز دلم،شبت بخیر وخوشی باشه انشالله.🌹

سلام صبح بخیر 

الان بی بی چک گذاشتم سفیــــــــــــــــــده و اصن خبری از هاله نیست😂 

شما درست گفتی خط تبخیر بوده من الکی خوشحال بودم

ولی خوب بود در مجموع دیشب 

روز خیلــــــی خوبی داشته باشی🌹💞

سلام صبح بخیر  الان بی بی چک گذاشتم سفیــــــــــــــــــده و اصن خبری از هاله نیست😂  ش ...

سلام گلم،دیشب بهت گفتم که،من تا حالا هزاربار تست زدم دیگه حفظم،بعضی وقتا که بی بی چکم بعداز ساعت ها یا یه روز کامل هاله مینداخت باردارنبودم،چون اگر باردارباشی باید حداقل تا بیست دقیقه خط بندازه هرچند محو وکمرنگ ولی باید بندازه،،واینم بهت بگم نمیخوام امید الکی بهت بدم ولی ممکنه جواب بی بی چک منفی کاذب باشه ،چون تو زود زدی،گفتی سه روز قبل پریود زدی،من رو دختر دومم یادمه سه چهار روز ازپریودم گذشته بود ولی منفی شد حتی هاله هم ننداخت ولی بارداربودم ،بعدازیک هفته از موعدم که گذشت تازه هاله انداخت.،پس فقط بیخیالی طی کن ،تاروزا بگذرن،امیدوارم خدا زود دامنت روسبز کنه ونی نی سالم وصالح بهت بده عزیز دلم،موفق باشی🌹هرسوالی داشتی تو تاپیکات تگم کن درخدمتم❤

سلام گلم،دیشب بهت گفتم که،من تا حالا هزاربار تست زدم دیگه حفظم،بعضی وقتا که بی بی چکم بعداز ساعت ها ...

سلام 

بخدا خیلی کلافم نمیدونم چ مرگمه تخمدان چپم زیر دلم سفت شده و یکم ورم کرده همشم تخمدان چپم و پهلوی چپم تیر میکشه کلافه شدم امروز خیلیــــــــــی کم ترشح قهوه ای ازم اومد نوار گذاشتم ی ذره روشه ولی دیگ نیومد نمیدونم وای خدا اگ باردار باشن این حالات رو با جون و دل میخرم ولی اگ نباشم میخام زود بفهمم چم شده این ماه حالم بده همش درد تخمدان و پهلو چپ چن روزم ک سفت شده و یکم ورم 

سلام  بخدا خیلی کلافم نمیدونم چ مرگمه تخمدان چپم زیر دلم سفت شده و یکم ورم کرده همشم تخمدان چپ ...

ببین گلم اصلا نگران نباش چون اولین ماهیه که اقدام کردی پس این حالاتی که داری طبیعیه،رحمت داره برای بارداری آماده میشه،،حتی اگر پریودت عقب یا جلو بیفته هم اصلا نگران نباش،طبیعیه،انشالله زود باردارمیشی ،اگه ترشح قهوه ای داری احتمالا پریودت داره شروع میشه