2777
2789
خب از داداشش خواسته ببرتش اشکالش چیه چرا بعضیا فکر می‌کنند باید پسر بعد ازدواج خانواده خودش رو ول کن ...

نه ببرتش اشکال نداره ولی من میگم چرا از داداششم همه چیو مخفی میکنه . مثلا گوشی هم خرید نشون نمیداد 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم  ولی رشته شو نمیدونم خیلی مرموزه .غروب فهمیدم کلا میخاد ازمون بده

منم به اقوام نگفتم یعنی برام مهم نیست بدونند یا ندونند برای شما هم مهم نباشه

خب از داداشش خواسته ببرتش اشکالش چیه چرا بعضیا فکر می‌کنند باید پسر بعد ازدواج خانواده خودش رو ول کن ...

هعی شما اگر بدونی من هفته ی هفت روز شوهرم در حال سرویس دادن به خانوادشه و من هیچوقت گلایه نمیکنم این حرفو نمیزدی

منم به اقوام نگفتم یعنی برام مهم نیست بدونند یا ندونند برای شما هم مهم نباشه

من کلا زندگی دیگران برام کوچیکترین اهمیتی نداره ولی برام تعجبه که یه  نفر همه چیو مخفی میکنه ولی خودش بشدت دوس داره از کار همه سر دربیاره 

من درسم چندین ساله تموم کردم. مهندسی مکانیک بودم  ی چن واحد بود بچه های متالوژی هم اونا رو داش ...

اها😀

موفق باشید

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بیخیال شاید اون اخلاقش اینطوریه ما هم از اینا توی فامیل زیاد داریم

ببین میدونی چه جوریه ؟

مثلا کافیه من برم ی مجلسی اینقد میپرسههههه که کلافه میشم بعد نکته جالب اینه من کلا خیلی دقت نمیکنم متوجه بعضی چیزا تو مراسم و اینا نمیشم مثلا اینکه کی چی تنشه 

اون از ده نفر همزمان میپرسه بعد میگه چرا اون اینجور بود 🤣🤣🤣

خب نزارید سر در بیاره سربالا جواب بدید بفهمه چه خبره

شوهرم خیلی ساده ست تا تصمیم میگیریم اب بخوریم سریع میذاره تو کف دست همه . خیلی روش کار کردم ولی متاسفانه از بچگی این اخلاقو داشته 

ببین میدونی چه جوریه ؟ مثلا کافیه من برم ی مجلسی اینقد میپرسههههه که کلافه میشم بعد نکته جالب اینه ...

منم یه زن‌عمو دارم اینطوره به شدت مخفی‌کاره ولی می‌خواد از همه چی سردربیاره یادمه هفت ماه حامله بود می‌گفت نههههه نیستم معده‌م ورم کرده 😂😂 مرسی استارتر که تاپیک زدی یکم از استرسم کم شد♥️

منم یه زن‌عمو دارم اینطوره به شدت مخفی‌کاره ولی می‌خواد از همه چی سردربیاره یادمه هفت ماه حامله بود ...

اخی این گوشی خریده بود بهش گفتم مبارکه گفت نه گوشی قبلیه 😐😐😐😐😐

منم یه زن‌عمو دارم اینطوره به شدت مخفی‌کاره ولی می‌خواد از همه چی سردربیاره یادمه هفت ماه حامله بود ...

مگه استرس دارید ؟!!!پس چرا من ندارم 😁😁😁🙄🙄این که اصلا درس نخوندم و فقط امسال درسم رو تموم کردم تاثیر داره😏😏😏😏