2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

64 بازدید | 11 پست

کاش میشد یکم حرفای خوب بزنیم یکم انرژی بگیریم از حرفامون 

یه دلخوشی کوچیک بود اینجا واسم اونم همش شده انرژی منفی و اعتراض از گرونی و اعتراض از شوهر و بچه و اینا کاش میشد یجوری بهم انرژی خوب انتقال بدیم حتی واسه چند دیقه نظر شما چیه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر کمه صفا کن   درد و غم و رها  کن . بیخیال  همه    مشکلات داریم ولی باید ...

آره آفرین دقیقا منم همینو میگم بیاید بهم یاد بدیم شاد بودنو میایی اینجا میبنی همش غم و غصه ناراحتی آدم بدتر انرژی منفی میگیره 

آره آفرین دقیقا منم همینو میگم بیاید بهم یاد بدیم شاد بودنو میایی اینجا میبنی همش غم و غصه ناراحتی آ ...

هر کی  داره  بیشتر میناله   هرکی  یه مدل   در حال دست و پنجه  نرم کردن با روزگاره  اصلا  دوست ندارم با کسی که از بدبختی تعریف میکنه  دوست بشم.  😀

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
هر کی  داره  بیشتر میناله   هرکی  یه مدل   در حال دست و پنجه  نرم کردن ...

آره ولی اینجا دقیقا همونجوری شده هرکی ام میاد از مشکلات زندگیش میگه سریع میگن جدا شو انگار به همین راحتیه همینا خودشون تو زندگی شون هزار مدل مشکل دارن