بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
2 هفته هست شروع کردم تقریبا یه هفته 10 روز دیگه تمام میشه البته باردارم خیلی آهسته و لاکپشت ...
والا شما بارداری من چی بیکار و بیعارم یبار یکم شرو کردم همونجا مونده امروز دهم بود فک کنم تا آخر ایفند نتونم تمون کنم😂
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
😂😂😂😂عیبی نداره شما همت کنی 3 روزه تموم هست من آخه برای زایمان ام مادرم و مادر شوهرم از شهرستان م ...
اتفاقا کار خوبی میکنی یواش یواش کار کن هم ورزشه هم خونت تمیز میشه فقط مراقب باش خدایی نکرده شیر نشی چیز سنگین اینا برنداری😂 من از بس کندم تمیز کردن یخچال و پشتش ۷ ۸ ساعت زمان برد خودت حساب کن کل خونه رو دیگ😅🤣
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭