2777
2789
عنوان

روز چهاردهم انتقال جنین

87 بازدید | 15 پست

سلام امروز روز چهاردهم انتقالم هست و فردا باید برم آزمایش بدم.پاهام همش خیلی سرده و با پتو هم گرم نمیشه و ترشحات سفید خیلی خیلی کم دارم.و زیر دلم یه ذره درد میگیره مثل پریودی.و شکمم هم زیرش یکم سفت هست و هیچ علایم دیگه ای ندارم.علایم شما چی بوده و اینکه مثبت شدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم ها . من فردا روز ۱۲ انتقالم هستش. فقط مثل پریودی درد های خفیف دارم . بعد غذا یه مقدار حالت تهوع دارم نمیدونم بخاطر قرص ها و آمپول ها هستش خیلی سبک و سرحالم شک دارم مثبت باشه. دوست دارم فردا تست بگیرم . استرس دارم. به نظرتون چکار کنم

سلام خانم ها . من فردا روز ۱۲ انتقالم هستش. فقط مثل پریودی درد های خفیف دارم . بعد غذا یه مقدار حالت ...

تست نزار فقط استرس میگیری.من گذاشتم اصلا حالم خرابه.دکترم گفت ۱۵برو آزمایش بده و این که بخاطر امپولا و داروها هست.انشالله مثبت باشی.برای منم دعا کن امروز میرم آزمایش میدم.امیدوارم مثبت باشه.چون غیر دل درد هیچ علایمی ندارم.