2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرده گوش من پاره شده بود خونریزیم داشت خودش جوش خورد

شمام گوشت سوت میکشید ؟ من سرم گیج رفت یه لحظه از اون لحظه سوتش قطع نشده 

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
اگه پاره بشه ازش چرک میاد بیرون..دختر من هم همینطور شد

نه چرک اصلا نیومده فقط تنها علائمش سوته که قطع نمیشه و نمیشنوم باهاش درست

مطمئن نیستم  عفونت کرد گوشم هی گفتم خوب میشه خوب میشه دارو خوردم و اینا الان دوروزه گوشم سوت د ...

پرده عصویه ک خودش خودشو ترمیم میکنه.

من ی دکتر گفتم گفت باید عمل کنی

ی دکتر دیگ رفتم تو بینارستان دولتی گفت خانوم خودش جوش میخوره اون دکتر الکی گفته عمل کنی اخرم خودش جوش خورد

بعیده چون خیلی فاصله داره تا گوش بیرونی، مگر اینکه صدای مهیب یا سیلی خیلی محکم به گوش اصابت کنه، احتمالا عفونت باشه، پنبه شب بزار اگه عفونت داشته باشه بهش می‌چسبه میاد بیرون، بردار بندازش بیرون

خدا رو شکر زندگیم خوبه، راضی هستم

اره درمان داره، اول دارو میدن بعد اگه خوب نشده جراحی می کنن. من بچه خواهرم عفونت شدید گوش گرفت پیش محمدمهدی سالم بردیمش. نیاز به جراحی پیدا کرد. خداروشکر رو شنواییش تاثیر منفی نذاشت. خوب بود جراحیش

اره درمان داره، اول دارو میدن بعد اگه خوب نشده جراحی می کنن. من بچه خواهرم عفونت شدید گوش گرفت پیش م ...

مطبش کجاس؟

سلام پرده گوش شما خوب شد؟ سوت برطرف شد؟ 

سلام بله یه مقدار خیلی کمی هنوز هست ولی بهش عادت کردم

مطمئن نیستم  عفونت کرد گوشم هی گفتم خوب میشه خوب میشه دارو خوردم و اینا الان دوروزه گوشم سوت د ...

عزیزم گوشت عفونت کرده بود و صدای سوت میداد..صدای سوت گوشت چجوری خوب شد کلا چن روز طول کشید؟؟