2777
2789
عنوان

امشب فیلم عروسیمو نگاه کردم

1543 بازدید | 16 پست

خیلی دلم گرفت بخاطر یسری حسرت ها آدمایی که بودن و الان نیستن انتخابی که با شادی تو جشن هیچ همخونی نداشت.خیلی زود دیر میشود چی فکر میکردیمو چی شد

پشیمونی از انتخابت؟

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی عکس و فیلم میگیرم با مامان بابام یهو غم دنیا میریزه تو دلم به این فکر میکنم خدا نکرده نباشن من اینارو ببینم اصلا دیونه میشم😭😭 نمیدونم چرا این فکرو خیال های مزخرف میاد سراغم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

فقط ماشین عروسی من 

عقدم پرشیا بود بعد دو سال ماشین عروسیم پیکان آلبالویی😂😂😂 انقدر سر ماشین ناراحت بودم حد نداشت ، چون اقایون (برادرشوهرام) سلاطین دروغ بودن و دوران نامزدی میگفتن ماشین عروسی فلان ماشینو میاریم ، عروسیتو بهترین باغ تالار میگیریم ، عروسیم تو خونه بابام بود 😐

دروغ نمیگفتن روزشون شب نمیشد

مثل فیلم عزا میشه هی میبینی این مرده اون مرده

😂😂😂😂

وای خیلی باحال بود. 

من عاشق اون قسمت فیلم عروسی ام که از کل فامیل فیلم میگیرن سرشام. 

ولی هیچ وقت عروسی مون طوری نشد که از فامیل فیلم داشته باشیم. 😔

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401