2777
2789
عنوان

چقد دیگ بسازم با این زندگی:)

241 بازدید | 8 پست

شوهرم داره منو روانی میکنه تو مجردی تو خونه بابام همش کتک میخوردم از بس بابام عصبیه و دست بزن داره اینقد منو مامانمو زد ک منم عصبی شدم ولی خداروشکر خیلی بهتر از اونم 

الانم ک ازدواج کردم ی شوهر مادر ذلیل نصیبم شده ک درموندم باهاش 

زندگی خصوصیم میره ب ننش میگه 

خانوادش ک انگار دشمنمونن

بخدا یه قرون پولم نداریم پدر شوهرم واسه سه پسر دیگس همه جور خرج میکنه اما دریغ از یه پول سیاه ک به ما بده 

درحالی که برادر شوهرام و جاریهام همیشه خونه اونان ولی من هر چن وقت یه بار میرم اونجا و هر وقتم ک میرم با احترام رفتار میکنم 

نمیدونم از دست کدومشون بکشم دیگ خسته شدم .

'صبر داشته باش. گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین‌ها برسی.:)🖤 ●━━━━━━──── ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ ㅤ↻️
خیلی از مردای ایرانی مادر ذلیلن😒 نمونش شوهر خودم البته مسائل خصوصیمون رو نمیگه اما خب حرف مادرش ...

حتی امشبم رفته اونجا منو با بچم تنها گذاشته از ترس مردم تو خونه اخه با خودش نمیگه برم شاید مشکلی داشته باشه

چون از زمان بچگی همش میترسم فک کنم بخاطر بدرفتاریه بابامه که روم مونده.

'صبر داشته باش. گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین‌ها برسی.:)🖤 ●━━━━━━──── ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ ㅤ↻️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو چرا باهاش نرفتی

بچم گریه میکرد 

واینکه اونا مارو آدم حساب نمیکنن یه دعوت خشک و خالیم نمیکنن فقط اون جاری هامو رو سرشون دارن 

گریم گرفته.

بچم گریه میکرد  واینکه اونا مارو آدم حساب نمیکنن یه دعوت خشک و خالیم نمیکنن فقط اون جاری هامو ...

منم دعوت نمیکنن

خودمون همش میریم سر میزنیم،

گاهی هرشب هرشب میریم،

ما اگه مدام نریم پیششون ناراحت میشن

منم دعوت نمیکنن خودمون همش میریم سر میزنیم، گاهی هرشب هرشب میریم، ما اگه مدام نریم پیششون ناراحت ...

ما که عین خیالشون نیس ک زنده ایم یا نه.