2777
2789
عنوان

شما هم؟!

126 بازدید | 15 پست

احساس بی محبتی ندارید، ارتباطتون کم بشه با دوستاتون از ناچار و دوری راه بینتون، همیشه بی جنبه باشید داخل دوستی ها و از همه توانتون مایه بزارید؟

هر اتفاقی می افته فکر کنید تقصیر شماست، به این فکر میکنید که چقدر به بقیه کمک کردید و کسی نیست بهتون یاری برسونه؟ 

همیشه به اینده فکر کنید و ببینید بقیه خانواده ها هم دیگه رو دارن، احساس پوچی کنید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره:/

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
میتونی تحملش کنی؟

نه ولی خب چاره چیه جز تحمل:/

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
سخته اخه، بعضی وقتا ارزش جونن رو میارم پایین رو میخوام زندگیمو تموم کنم. همیشه برای بقیه خنده رو ام ...

منم مثل توام

میشه بگی چه کارهایی؟ من غیر درس کار دیگه ای ندارم، حتی کسی نیست چت کنم باهاش    

اهنگ های شاد میزارم

میرقصم 

فیلم کمدی میبینم

به پوستم میرسم 

اتاقمو همیشه تمیز میکنم

با کتاب های خوب و مفید سرمو گرم میکنم

پادکست گوش میدم

تنهایی کافه میرم 

پارک میرم

ووو

حتی یک دفترچه درست کردم که توش لیست های شکرگزاری روزانمو مینویسم 

بستگی به خودت داره که انتخاب کنی که چجور بخوای با موقعیتت کنار بیای 

میتونی شبانه روز گریه کنی حسرت بخوری

یا مثل من خودتو بزنی به بی خیالی و از موقعیتت بهترین استفاده رو کنی و از زندگی و از خودت لذت ببری💫

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
اهنگ های شاد میزارم میرقصم  فیلم کمدی میبینم به پوستم میرسم  اتاقمو همیشه تمیز میکنم ...

اره درست میگی، باید شخصیت خودمو بهترش کنم، ممنونم از متن عالیت. امیدوارم به هرچی ارزو داری برسی