2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نرمال، قرص تیرویید اگه میخوری شاید یکم کمش کنه چون تی اس اچ ی ذره اومده پایین

نه قرص تیروید نمیخورم چون پریود نمیشم ازمایش دادم اما مسئول ازمایشگاه کفت فعلا نرمال اما لب مرزه داری پرکارمیشی

عالیه منم کمکاری دارم

من مشکل تیزوید نداشتم هرگز اما چون بچه  شیرمیدم و پریود نمیشم گفتم ازمایش تیرویید بدم بنطرت همچیز اوکیه؟اخه مسیول ازمایشکاه کفت فعلا نرمال اما نزدیک پرکارشدنه

بااجازه اسی.

خانوما میگم من تیروئید داشتم.و خبرنداشتم (کم کاری)

چن ماه پیش بتام مثبت شد ولی پایین بود وبعد چن روز پریود شدم و سقط شدازماشی دادم و فهمیدم تیروئید دارم و خیلی مختصر پی سی او بودم متفورمین میخورم.الان یک ماهی هست قرص میخورم.الان ۹روز از موعدم گذشته و پریود نشدم.اقدامی هم نداشتم .نمیدونم میترسم بیبی بذارم.استرس دارم کلا چیکار کنم

.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
نه قرص تیروید نمیخورم چون پریود نمیشم ازمایش دادم اما مسئول ازمایشگاه کفت فعلا نرمال اما لب مرزه دار ...

اره درست گفته ولی باز ی جای دیگه تکرار کن یکی دو ماه دیگه 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
بااجازه اسی. خانوما میگم من تیروئید داشتم.و خبرنداشتم (کم کاری) چن ماه پیش بتام مثبت شد ولی پایین ...

منم تحربه تیروید نداشتم تابحال نمیدونم فقط میدونم اگه باردارشدی باید به دکتربگی داروبده وگرنه سقط میشه بازم

بااجازه اسی. خانوما میگم من تیروئید داشتم.و خبرنداشتم (کم کاری) چن ماه پیش بتام مثبت شد ولی پایین ...

امکان بارداری هست؟

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️