2777
2789
عنوان

سلام خانوما توی هفته ۴ معاینه داخلی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 23 پست
ن اشتباع گفته با سونو شکمی مشخص میشه لازم به کارهای خطرناک نیس من هفته ۵ رفتم ساکو دید هفته ۸ هم قلب ...

منو دوبار سونو داخلی کرد برای قلب اونم داخلی یعنی من نمی‌فهمم داخلی بود یا شکمی که میگید اشتباه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو دوبار سونو داخلی کرد برای قلب اونم داخلی یعنی من نمی‌فهمم داخلی بود یا شکمی که میگید اشتباه میکن ...

داخلی عزیزم خطرناکه وقتی با شکمی مشخصه چرا داخلی؟ 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اون سونو واژینال ،ک اتفاقا ریسکش بالاست،خیلیا انجام نمیدن، بعد درصورتی سونو واژینال میکنن ک با سونو ...

خوب دوستمون منظورش از داخلی همون سونو واژیناله 

برای ساک برای مطمن بودن خیلی زیاد سونو واژینال میکنن همچنین برای قلب ریسکی ندارن خیلی ها میرن

داخلی عزیزم خطرناکه وقتی با شکمی مشخصه چرا داخلی؟ 

نه خیلی ها من آشنا و اینا بودن رفتن سونو داخلی زیاد خطرناک نیست ولی از ده هفته به بعد بهتره انجام نشه ولی ممکن هم هست انجام بشه برای من که انجام دادن بهتره است هم آمادگی شو داشته باشه

نه خیلی ها من آشنا و اینا بودن رفتن سونو داخلی زیاد خطرناک نیست ولی از ده هفته به بعد بهتره انجام نش ...

امادگی چیو داشته باشه؟ شاید طرف سرویکسش کمه با این کمتر شه یا طرف لکه بینی داره با این به خونریزی بیوفته بچه سقط شه اشناهای ماهم یکیش رفته بود افتاد خونریزی سقط شد

امادگی چیو داشته باشه؟ شاید طرف سرویکسش کمه با این کمتر شه یا طرف لکه بینی داره با این به خونریزی بی ...

من که دکتر نیستم گفتم احتمال هم داره داخلی سونو بکنن اصلا نمیدونم چرا آنقدر مقاومت میکنید پرسید ممکنه گفتم بله ممکنه سونو داخلی باشه

من که دکتر نیستم گفتم احتمال هم داره داخلی سونو بکنن اصلا نمیدونم چرا آنقدر مقاومت میکنید پرسید ممکن ...

اره سونو داخلی چرا ناممکن باشه ولی بهترش شکمی هست من میدونم سونو واژینال هست ولی عوارضشو هم میدونم دکترم نیستم