2777
2789
کدوم طرفت بود برای شما؟پس مطمئن شدم دختره😂

نمیدونم نمیتونستم بفهمم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازه😁؟از کجا دیدیش شیطون من ۱۲هفته و دو روز مشکلی با دختر بودن ندارم ولی بچه اول پسر باشه خیلی بهت ...

اره نازه🥰...ببین اذیت نمیکنه قشنگ یجا نشسته عمو عکسشو بگیره😂 بعد نگا عکس بچه ی من!!!

حقیقت من خودم برام مهم نبود فک میکردم اطرافیان هم براشون مهم نیست 

بعد فهمیدم شوهرم بااینکه اصلا به روش نمیاره و میگه هرچی خدا داد خوبه شدیدا پسر دوس داره داشت با دوستش حرف میزد...خانوادم و خانوادشم همهههه پسررررر دوس دارن فقط شاید ازین لحاظ برام مهم باشه وگرنه جفتشون عشقن هم پسر هم دختر

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
اره نازه🥰...ببین اذیت نمیکنه قشنگ یجا نشسته عمو عکسشو بگیره😂 بعد نگا عکس بچه ی من!!! حقیقت من خود ...

س بار ازم سونو گرفتن تا ب این حالت نشست خیلییی شیطونهههه

من خودم بشدت پسر دوس دارم شوهرم میگ فرقی نمیکنه

س بار ازم سونو گرفتن تا ب این حالت نشست خیلییی شیطونهههه من خودم بشدت پسر دوس دارم شوهرم میگ فرقی ن ...

عزیزدلمممم😂😂😍😂😂🤣 خدا انشاالله بهت بده 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
قربونت❤ کدوم سمتت بود؟ویارت چی بود؟ ولی من چرا تفاوتی حس نکردم جمجمه ها شبیه همه

یادم نیست کدوم سمت بود فقط میدونم جفت جلو بود. ویارم عاشق کاهو و سالاد و بستنی سالار و نارنگی بودم. از برنج و بوی برنج به شدت بدم میومد. بالای پیشونی پسر من گرد بود ولی بالای پیشونی نی نی شما تیزه. خود سونوگرافی چی گفت بهتون؟