2777
2789
عنوان

از کجا نی نی یار پیدا کنم

65 بازدید | 13 پست

از کجا باید نی نی یار پیدا کنم تا تایپک حذف کنه؟

اگه یه تایپک رو گزارش بزنید واسم حذف میشه؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش ممنوعه عزیزم فردا ساعت دو تاچهار تایپیک حذف برو

تایپک حذف چیه؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

تایپک حذف چیه؟

نی نی یار از ساعت دوتا چهار میاد یه تایپیک میزنه واسه حذف تایپیک های درخواستی  بذار الان پیدا کنم اسکرین میذارم فردا حذفش کن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
نی نی یار از ساعت دوتا چهار میاد یه تایپیک میزنه واسه حذف تایپیک های درخواستی  بذار الان پیدا ک ...

جدی 

میشه لطف کنی آیدیش رو هم بنویسی مرسی عزیزم

ببین عزیزم برو تایپیک نی نی یار دو که توی اسکرین فرستادم بخون شرایط حذف رو انشاءالله  فردا واسه ...

مرسی عزیزم خداخیرت بده