2777
2789
شبا میرن تو غار حرا دعا میکنن فرداش میان مدرسه 😂😐

عزیزم‌ مسخره نکن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ مسخره نکن.

مسخره نبود گلی شوخی بود در جواب سوال استارتر که جواب واضحی نداشت 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
یه محجبه واقعی وموفق

خوب محجبه واقعی همیشه حجاب درست داره نه مثل بعضیا یه مدت حجاب دارن باز یه مدت میزارن کنار کلا میشن یه ادم دیگه در برابر مسخره هایی که میشه مقاومت میکنه از حجابش دفاع میکنه و حجابش باعث نمیشه نتونه کارشو بکنه همونطور که بی حجابی بقیه به ما مربوط نیست حجاب داشتن ماهم به بقیه مربوط نیست اینو به همه گوشزد میکنه

روزمرگی هاشون

همون زندگی عادی و معمولی مثل بقیه‌ی دخترای نوجوون

فقط ماه محرم و ماه رمضون بیشترین تغییر رو دارن تو سپری کردن روزها

الان که دیگه همه هم باحجابهای خوش تیپ و خوش پوشن،شیک و ترتمیز👍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

من حجاب تیره برای خودم نمی پسندم. مثل مصریا و ترکیه ایا لباسای رنگی شاد میپوشم و مدل شال و روسری سر کردنم از یوتیوب یاد گرفتم. خوبیش اینه که میرم گردش و اینا کسی حس اینکه آدم خشکه مذهبی هستم نمی گیره. زندگی روزمرم عادیه سرکار و خونه و آخر هفته ها گردش و تفریح. مثل همه

من حجاب تیره برای خودم نمی پسندم. مثل مصریا و ترکیه ایا لباسای رنگی شاد میپوشم و مدل شال و روسری سر ...

اره خیلی قشنگه ،من خودم اصلا معتقد نیستم و  حجاب نمیکنم ولی وقتی میرم ترکیه از،این لباس ها که محجبه هاشون میپوشن خیلی خوشم میاد😍😍 ،و واقعا هم حجاب هاشون واقعیه ،زیبایی اش هم به همین واقعی بودنش،هست و روشن بودنشون

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍