2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 26 پست

سلام من هورمونام مشکل داشت برا همین پروژسترون میخوردم تا پریودیم منظم بشه 6ماه اقدام بودم ولی نمیشد این ماه سر خود ی ورق لتروزول خوردم الان 3روز از موعدم گذشته پریود نشدم بنظرتون باردارم بی بی بزنم مشخصه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

میترسم ی وقت کیست شده باشه ،آزمایش برم بنظرتون یا زوده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

فک کنم پنج دونشو باید میخوردی .اره بی بی بزن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم پنج دونشو باید میخوردی .اره بی بی بزن

باید حتما صبح ناشتا باشه الان اشکال نداره

باید حتما صبح ناشتا باشه الان اشکال نداره

ادرار اول صبح بهتره ولی الآنم میشه ولی قبلش خیلی آب نخورده باشی که ادرارت رقیق باشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بچه ها لدفن هرکی درموردویاروتهوع زیادوبهترشودنش میدونه بگه من نابودشدم🥺

سعی کن نون خشک بخوری خیلی خوبه شنیدم جاریم میگفت ی جوجه خروس محلی گرفتم کم کم درست میکردم میخوردم بهتر شدم

اگه سابقه عقب انداختن نداشتی احتمالاً بارداری همین الان هم بزنی مشخصه ناشتا نباید باشی تا چند ساعت مایعات نخور تا بهتر مشخص بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
لتروزول اخه ادم سرخود نیخوره😐

آخه دکترم برا سه ماه دیگه نوبت داده بود طاقت نداشتم،بعد با یکی از دکترای کیلینیک نی نی سایت مشورت کردم گفت باید قرص محرک تخمک گذاری بخوری

اخع بدم میادازجوجع خروس🤢

🤣🤣

آخه دکترم برا سه ماه دیگه نوبت داده بود طاقت نداشتم،بعد با یکی از دکترای کیلینیک نی نی سایت مشورت کر ...

دکترتو عوص کن خب اینهمه دکتر صبح میری شب نوبت میده.

لتروزول باعث کیست میشه بایدوسط سیکلت سونو میرفتی امپول میزدی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز